Gaan jouw kruidenplantjes snel dood? Herbheroes heeft de oplossing


Amsterdam, 20160406 -- Vrolijk zijn ze, én smakelijk, de kruidenplantjes die je in de supermarkt kunt kopen. Maar bijna alle kruidenplanten gaan na aankoop snel dood. Zonde! Met de producten van Herb Heroes en Rosti Mepal kun je daar iets aan doen.

Je hoeft echt geen vaste Eigen Huis en Tuin-kijker te zijn om je planten in leven te houden. In de kruidenpotten van Rosti Mepal en met de hulp van de producten van Herb Heroes gaan verse kruiden eindeloos lang mee. Dat spaart geld én het milieu. Het geheim? Het ideale licht, precies genoeg water en extra voeding. De serie van Herb Heroes en Rosti Mepal bestaat uit vernieuwende, praktische én leuke producten waar kookliefhebbers én keukenplantjes blij van worden. Verwen je kruiden met de Herb Booster, Hydro Herb Pots en Herb Power Grow Sticks.

Hydro Herb Pots

De belangrijkste doodsoorzaak onder huis-tuin-en keukenplanten is niet te weinig, maar te veel water. Hiervoor heeft Rosti Mepal mooie én slimme plantenpotjes ontwikkeld, waarin de plant door een ingenieus systeem zelf zijn watertoevoer kan regelen. Zo krijgen de planten precies de hoeveelheid water die ze nodig hebben. En de vrolijke Hydro Herb Pots staan ook gewoon nog enorm leuk in je keuken.

Herb Booster

Kruiden, en alle andere planten op de aarde, zijn dol op licht. Krijgen planten te weinig licht, dan worden hun bladeren geel en stopt de plant met groeien. Precies dat gebeurt vaak bij verse kruiden die binnen staan. Die kunnen wel wat extra licht gebruiken.

De Herb Heroes Herb Booster is een speciaal voor keukenkruiden ontwikkelde lamp. Dit elegante lampje geeft precies de juiste soort stralen waar planten het best onder groeien.

Onder de Herb Booster leven kruiden eindeloos veel langer, sappiger en groener.

Herb Power Grow Sticks

Als een plant veel langer leeft zijn de voedingsstoffen in de eigen aarde op een gegeven moment niet meer genoeg. Met de Herb Power Grow Sticks krijgen de kruidenplantjes heel gemakkelijk extra voedingsstoffen binnen.

Lang genieten van verse kruiden!

Rosti Mepal en Herb Heroes geloven dat iedereen groene vingers heeft en dat je kant-en-klaar gekochte kruidenplantjes een lang en lekker leven verdienen. Daarom hebben de Herb Heroes zich verdiept in wat planten fijn vinden en heeft Rosti Mepal de    vrolijk vormgegeven en duurzame kruidenpotten ontwikkeld. Deze producten van Herb Heroes zijn nieuw op de Nederlandse markt. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en zuinig in verbruik. Ideaal voor kookliefhebber én kruidenplantjes. 

Alles over de producten vind je op www.herbheroes.com


Deel: ' Gaan jouw kruidenplantjes snel dood? Herbheroes heeft de oplossing '
Lees ook