Vrijstaande villa te winnen bij aankoop mini-cursus


GOCH-KESSEL, 20100510 -- Een vrijstaande villa is de hoofdprijs in een gratis wedstrijd bij aankoop van een mini-cursus. Nederlandse eigenaren van een villa in het Duitse grensdorp Kessel hebben besloten hun huis als hoofdprijs weg te geven. Ze willen met deze actie een lang verkooptraject vermijden en werken samen met Trancewerk, die de mini-cursus levert. Maandag 10 mei begint de actie op www.winonzevilla.nu en deze sluit op 31 juli.Bij aankoop van de downloadbare mini-cursus `Master Your Mind' van Trancewerk, een bedrijf dat zich specialiseert in 'verandertechnieken voor het brein', krijgt de klant een gratis deelnameformulier voor de wedstrijd en maakt kans op het winnen van de villa. De wedstrijd bestaat uit een op te lossen kruiswoordpuzzel en het bedenken van de origineelste reden om de villa te winnen.

Op 15 augustus 2010 is de trekking, onder toezicht van een notaris, van de twintig origineelste inzendingen. De definitieve trekking vindt later die maand plaats in bijzijn van de twintig finalisten. Er is een tweede en derde prijs, resp. een week en een weekend bij Center Parcs, en nadat de hoofdprijswinnaar bekend is, ontvangen de overgebleven zeventien inzenders allemaal een troostprijs bestaand uit een dagje Efteling voor vier personen.

Deze ludieke actie om hun huis van de hand te doen is ontstaan vanuit de wens op korte termijn te emigreren gecombineerd met de huidige economische malaise. In Oostenrijk en Engeland zijn recentelijk op een soortgelijke manier huizen als hoofdprijs aangeboden en dit heeft de eigenaren op het idee gebracht. Na verschillende opties samen met een notaris te hebben getoetst op uitvoerbaarheid, is besloten om deze actie op te zetten.

De samenwerking met Trancewerk ligt voor de hand. De villa-eigenaren hebben het bedrijf enkele jaren terug zelf opgestart en verkocht. De villa-actie levert nu door een affiliate deal voor alle partijen voordelen op.

De villa staat ca. 750 meter van de Nederlandse grens, zo'n 25 kilometer onder Nijmegen, op een grondstuk van ca. 1000 m2 en heeft vier slaapkamers, twee badkamers, kantoor, garage, luxe keuken, ruime woonkamer, serre en is geheel onderkelderd. In de kelder zijn de stookruimte, waskamer, voorraadkamer, tweede kantoor, Turks stoombad en sauna. Dit alles wordt `vrij op naam' overgedragen aan de winnaar.


Deel: ' Vrijstaande villa te winnen bij aankoop mini-cursus '
Lees ook