Van kraamkado tot kerstgeschenk: Je vindt het bij `Het Zilverhuys'


MIDWOUD, 20101119 -- Wie zoekt naar zilver is op www.hetzilverhuys.nl aan het juiste adres. In deze webwinkel vind je een uitgebreide collectie aan zilveren en verzilverde artikelen voor elke gelegenheid. Bestek, muziekdoosjes, tandendoosjes, fotolijstjes, dienbladen en sieraden. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in de uitgebreide collectie van zo'n 800 artikelen. Eigenaresse en inspirator, Angelique Crielaard begon de webwinkel in 2007 als eerbetoon aan haar overleden moeder, die gek was op zilver. Sindsdien weten klanten uit heel Europa haar te vinden.

"Wij hebben zowel zilveren als verzilverde artikelen in onze collectie", geeft Angelique aan. "Natuurlijk zit hier wel een prijsverschil in. Maar of je nu een groot of klein budget hebt, er is bij ons altijd een geschikt cadeau te vinden." Bijzonder trots is Angelique op de sieraden van Casa Collection, een collectie die je eigenlijk vooral ziet bij juweliers. "In onze webwinkel vind je hangers, colliers, armbanden en spelden. En dit assortiment breiden we nog steeds uit." Dat er vraag is naar zilver, is duidelijk. Sinds 2007 loopt het aantal bestellingen per week nog steeds op. "Inmiddels heb ik niet alleen klanten in Nederland, maar ook in Duitsland, Itali en Belgi", aldus Angelique.

Persoonlijke aandacht
Elk cadeau dat Angelique verstuurt, wordt ingepakt. "Mensen komen bij ons omdat ze op zoek zijn naar een bijzonder geschenk", zegt Angelique. "Dan vind ik het ook belangrijk om daar aandacht aan te besteden. En zeg nu eerlijk, iedereen vindt het toch leuk om een cadeau te krijgen dat mooi is ingepakt. Klanten kunnen tegen betaling nog kiezen voor een extra luxe geschenkverpakking. Daar wordt veelvuldig gebruik van gemaakt. En we krijgen er ook leuke reacties op."

"Laatst bestelde een mevrouw voor haar acht kleinkinderen een rammelaar met daarin hun naam gegraveerd. Want ook graveren verzorgen wij desgewenst voor klanten. Naast de luxe geschenkverpakking, heb ik de cadeautjes toen voorzien van een naamkaartje dat correspondeerde met de gravure. Ik kreeg daarop een hele lieve en enthousiaste mail om mij te bedanken voor de mooie verpakkingen en de handige kaartjes. Tja, dat maakt mijn werk persoonlijk en daar doe ik het voor."

Service
Angelique heeft service sowieso hoog in het vaandel staan. Tijdens het zoeken in de webwinkel kunnen klanten via de 'online support' vragen stellen en geeft Angelique hen advies. Ook als bestellingen niet (meer) leverbaar blijken te zijn, wordt er gezocht naar een oplossing. "In zo'n situatie bied ik mensen altijd de mogelijkheid om iets anders te bestellen of te annuleren. Het is ook voorgekomen dat iemand een aantal maanden op zijn cadeau moest wachten omdat het niet direct leverbaar was. Ondanks dat deze klant er graag voor koos om te wachten, heb ik bij zijn bestelling een klein cadeautje toegevoegd. Gewoon omdat ik het belangrijk vind dat klanten een goed gevoel hebben en houden bij onze producten en dienstverlening."

Meer informatie
Voor de uitgebreide collectie, kijk op www.hetzilverhuys.nl of bel tijdens kantooruren naar (0229) 71 13 63.


Deel: ' Achthonderd zilveren artikelen bij webwinkel 'Het Zilverhuys' '
Lees ook