Modezaak SJANNE viert jubileum met introductie personal shopping


DALFSEN, 20120315 -- Jeannet Knoll maakte in 2006 de overstap van mode-ontwerpster naar haar eigen damesmodewinkel SJANNE. De combinatie van het vak mode-ontwerpen met dat van modeverkopen blijkt een effectief antwoord op de winkelleegstand die overal zichtbaar wordt als gevolg van het internet shoppen. Na de nominatie voor de prijs van Startende Ondernemer 2011, geniet SJANNE nu ook landelijke bekendheid als exclusieve damesmodezaak in 't Gooi van het Vechtdal, zoals 'ons dorp' al door menigeen in Dalfsen genoemd wordt. Het jubileum wordt dit jaar groots gevierd met een feestweek vol aanbiedingen en de introductie van "personal shopping".

Met een heuse Oldtimer worden komende zaterdag vier dames op de stoep van Sjanne afgeleverd om als eersten een personal shopping te beleven. Zij zijn de prijswinnaars van een luxueuze metamorfose die de echte Gooische Vrouwen niet zou misstaan. De onthulling is zaterdag om 14:30 uur. Met een professioneel oog voor kleur en styling en persoonlijke wensen helpt SJANNE de dames aan nieuwe kleding, bijpassende schoenen, verzorgde nagels, een nieuw kapsel en prachtige make-up passend in de new look. Een fotosessie vormt het sluitstuk van de metamorfose. Totale waarde 800 euro.

Jeannet Knoll is als modeverkoopster het vak van mode-ontwerpen niet vergeten. Ontwerpen en stylen is nog steeds haar grote liefde, of zoals ze het zelf zegt: "Mensen met mode gelukkig maken". "Mijn missie is het om elke vrouw heel persoonlijk te kleden en haar een unieke uitstraling te geven. Een één op één kledingadvies, maar altijd vrijblijvend. Niets moet, alles mag". SJANNE wil een personal shopper zijn waar persoonlijk advies voorop staat. "Iedereen, met een dunne of dikke beurs, heeft recht op een goed en eerlijk modeadvies. Als goed geklede vrouw voel je je zoveel zekerder en mooier, dat verdient toch elke vrouw!"

Personal Shopping is de naam voor een drie uur durend arrangement aan huis. Bij de klant zelf neemt Jeannet de hele garderobe door. Kenmerk van de SJANNE collectie is dat ze eigentijds én tijdloos is. Nieuwe items laten zich mooi combineren met mode van één of meerdere seizoenen geleden. "Met een goede aanvulling lijkt het net of je je hele garderobe hebt vernieuwd". Samen met de klant sorteert Jeannet de beste kledingstukken, waarna ze laat zien hoe die gedragen kunnen worden en welke aanvullingen daarbij passen. "Vrouwen krijgen daardoor lucht", weet ze uit ervaring. "Ze worden opnieuw geïnspireerd vanuit hun bestaande collectie". Het gaat erom met de juiste keuzes in kleding en accessoires de sterke punten van het lichaam te accentueren. SJANNE heeft een merkenpakket in huis waarmee veel passie en aandacht aan iemands persoonlijkheid te geven is.

"Het idee van personal shopper is ontstaan na gespeeld te hebben met de gedachte om een webwinkel te starten, waarbij we het gevoel kregen directe verbondenheid met de klant te missen", vertelt echtgenoot Gerard. "Die persoonlijke aandacht en ondersteuning is wat een klant wil als zij naar een bijzondere gelegenheid moet en perfect gekleed voor de dag wil komen. Dat kun je in een virtuele winkel op internet nooit realiseren."

De inrichting van Sjanne Exclusieve Damesmode sluit aan bij die persoonlijke aandacht. Een stijlvol interieur, strak en eigentijds maar tegelijk intiem. Vrouwen krijgen er het gevoel dat ze meer dan welkom zijn en dat tijd niet telt. Maar er is ook aan de mannen gedacht: een mooi ingerichte koffiehoek, lectuur die hen interesseert en comfortabele fauteuils.

SJANNE, Prinsenstraat 3, Dalfsen Tel. 0529436908, http://www.sjanne.nl


Deel: ' Modezaak SJANNE viert jubileum met introductie personal shopping '
Lees ook