Exclusieve ouderenzorgorganisatie opent vijfde locatie in Nederland


Utrecht, 20110915 -- De particuliere ouderenzorg voelt niets van de crisis. Sterker nog, de particuliere woonzorgorganisatie Domus Magnus hanteert voor sommige locaties een wachtlijst vanwege de grote toestroom van vermogende ouderen. Oud worden in een ruim en luxe appartement in een monumentaal pand is kennelijk nog steeds de droom van veel senioren. De particuliere woonzorgorganisatie opent zaterdag 24 september met 'De Sterreschans' in Nijmegen haar vijfde locatie.

De meeste 65-plussers, dit zijn ruim twee miljoen Nederlanders, willen later best verhuizen indien er een zorgbehoefte ontstaat, maar alleen als ze een huis kunnen vinden dat aan hun wensenlijstje voldoet. De woonvoorzieningen van een organisatie als Domus Magnus in exclusieve (rijksmonumentale) landhuizen met professionele dienstverlening en zorg op maat, sluiten aan bij de wensen van deze groeiende groep senioren: hier kunnen ouderen het woon- en leefcomfort voortzetten dat ze gewend zijn, en tegelijkertijd alle zorg krijgen die nodig is, tot en met de laatste levensfase.

Met name particuliere woonzorgorganisatie Domus Magnus groeit stevig door met twee nieuwe locaties in 2011. In februari ging 'De Uylenburgh' open aan de Lauriergracht in Amsterdam. Deze woonzorgvoorzieing met 38 appartementen was al voor de opening voor 100 % verhuurd. Zaterdag 24 september as opent de grootste luxe woonzorgvoorziening van de organisatie en in Nederland: 'De Sterreschans' in Nijmegen met 44 luxe zorgappartementen.

Het rijksmonument ‘De Sterreschans’ is de afgelopen maanden grondig gerenoveerd tot een luxe woonzorgvoorziening. Achter het voormalig schippersinternaat zijn twee vleugels aangebouwd waardoor een beschutte binnentuin ontstaat. De Sterreschans krijgt dezelfde formule als de bestaande vier locaties van de zorgorganisatie Domus Magnus in Brummen, Warnsveld, Rotterdam en Amsterdam: luxe zelfstandige appartementen van gemiddeld 80 m2  met een eigen woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Enkele appartementen zijn groter en zeer geschikt voor echtparen. Daarnaast is er een sfeervolle eetgelegenheid, waar wekelijkse klassieke concerten te horen zullen zijn. Ouderen krijgen voor een vast bedrag per maand alle diensten op het gebied van wonen, zorg en service die nodig zijn.

Domus Magnus


Deel: ' Exclusieve ouderenzorgorganisatie opent vijfde locatie in Nederland '
Lees ook