Kubi kids: In bad zonder bad


Lekker spelen in bad, al heeft u geen bad in uw badkamer

OSS, 20100111 -- Kubi kids biedt een oplossing voor iedereen die geen bad in huis heeft, maar kinderen wel het plezier van in bad gaan gunt. De Kubi kids past in iedere douchebak en neemt weinig plaats in beslag. Gemakkelijk en snel op te blazen met bijgeleverde luchtpomp en na gebruik water eruit, laten drogen en de lucht eruit laten lopen.

Buiten het feit dat de Kubi kids praktisch is in gebruik, is deze ook erg veilig doordat de wanden zacht zijn. De Kubi kids is 68 centimeter hoog waardoor de kinderen niet uit het bad kunnen vallen of stappen en zich daarbij kunnen bezeren.

Het bad is ook te gebruiken buiten de badkamer, bijvoorbeeld tijdens vakantie, buiten op het gras

Het bad is geschikt voor kinderen vanaf circa 2 jaar en is opgeblazen circa 68 x 68 x 63cm groot.

Door de hedendaagse vormgeving en afwerking past de Kubi kids helemaal in deze tijd en de Kubi kids is nog betaalbaar ook. Verkrijgbaar in transparant oranje en semi-transparant wit voor 49,95 per stuk bij www.trendyspeelgoed.nl

Kubi kids voldoet aan alle normen en keurmerken en wordt geleverd inclusief electrische luchtpomp en reparatieset.

Voor slechts 4,95 wordt Kubi kids bezorgd op ieder adres in Nederland

Klik op onderstaande link voor een mooie HR afbeelding van het Kubi Kids bad. www.trendyspeelgoed.nl/shop/files/images/Kubi_orange_levi_vrijstaand.jpg

Trendy Speelgoed is een webwinkel waar onderscheidend speelgoed te koop is, dat afwijkt van het aanbod van 'gewone` speelgoedwinkels. Kijk op www.trendyspeelgoed.nl voor meer informatie.


Deel: ' Kubi kids In bad zonder bad '
Lees ook