Waterdicht tablet van AquaSound verovert badkamer-land


VELDHOVEN, 20140708 -- Het merk AquaSound is nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar daar zou zomaar eens verandering in kunnen komen. Het merk – welke al jaren waterdichte media-producten voor de badkamer ontwikkelt en produceert - brengt een geheel nieuw en trendy badkamer-product op de markt genaamd “Tablet Entertainment Center”. De waterdichte tablet (IPX7) gecombineerd met meegeleverde waterdichte Sound-Box toveren een badkamer om in een heuse entertainment- en wellnessruimte voor uren ontspanningsplezier in bad of onder de douche. Direct te gebruiken in elke badkamer en zonder poespas.

[Waterdichte tablet van AquaSound verovert badkamer-land]
De waterdichte 7” Tablet van het merk  vormt het centrale punt in de badkamer en samen met de Sound-Box laten ze de gebruiker genieten van de muziek van zijn keuze. Zo is “Spotify” of “Uitzending Gemist” ineens wél veilig binnen handbereik tussen de badkamermuren. Via Bluetooth is eenvoudig en snel een koppeling gemaakt met de waterbestendige  Sound-Box. Beide apparaten beschikken over voldoende accucapaciteit om een dag intensief gebruikt te worden, ook op het strand of bij het zwembad. En bij thuiskomst staat dit Entertainment Center zo weer terug op zijn vertrouwde plek in de badkamer. De Tablet is voorzien van het Android (4.2) besturingssysteem, heeft een witte behuizing met een chroom rand. De Sound-Box heeft een fraaie uitstraling en geeft voldoende power om een badkamer volledig van geluid te voorzien.

Kortom, het Tablet Entertainment Center is een vooruitstrevend product die een omslag in de “wellness beleving” veroorzaakt in de badkamer. AquaSound denkt hiermee het, voor andere fabrikanten, interessanter en makkelijk te maken om APP’s te ontwikkelen voor hun eigen sanitairproducten. Het Tablet Entertainment Systeem vormt hierbij hét centrale punt in de badkamer.

Contact informatie:       
AquaSound
040-2534205     
www.aquasound.nl
info@aquasound.nl


Deel: ' Waterdicht tablet van AquaSound verovert badkamer-land '
Lees ook