Introductie Gummil milieuvriendelijk vloeibaar rubber


BERLICUM, 20130603 -- Gummil BV, introduceert een nieuw innovatief product voor de doe-het-zelver, hobbyist en professional in de bouw. Het betreft een vloeibaar rubber dat wordt gebruikt om verschillende materialen, gebouwen en ondergronden op een eenvoudige, milieuvriendelijke wijze water- en luchtdicht te maken. Tevens is Gummil vloeibaar rubber roestwerend. Het product word gefabriceerd in Canada en is op de thuismarkt zeer populair.

“Gummil Vloeibaar Rubber is uitsluitend online te verkrijgen in de Gummil webwinkel. Hier is ook uitgebreide informatie te vinden met betrekking tot de toepassingen van Gummil Vloeibaar Rubber. Deze praktische informatie wordt mede mogelijk gemaakt door klanten van Gummil door middel van voorbeelden uit de praktijk", aldus Kees Kuijpers eigenaar van Gummil BV

[Logo Gummil]

Het unieke aan Gummil vloeibaar rubber is dat het 100% elastisch is. Hiermee is het niet gevoelig voor bewegende ondergronden of temperatuurschommelingen waardoor het zich onderscheidt van soortgelijke producten. Daarnaast is het product op waterbasis, niet giftig en geheel VOC-vrij. Ook milieutechnisch is het dus een enorme vooruitgang.

Binnenkort openen er ook lokale webwinkels in Europa en zal Gummil online verkrijgbaar zijn in o.a. Duitsland, België, Frankrijk, Noorwegen, Spanje en Italië. Andere Europese landen worden daarna uitgerold.

Voor meer informatie over dit nieuwe unieke product op de Nederlandse markt kunt u terecht op de website: www.gummil.nl of u kunt informatie aanvragen via info@gummil.nl


Deel: ' Introductie milieuvriendelijk vloeibaar rubber Gummil '
Lees ook