Gratisoptehalen.nl razend populair op Facebook


AMSTERDAM, 20141223 -- Gratisoptehalen.nl heeft in 6 maanden tijd meer dan 31.000 fans op Facebook! De populairste provincie is Noord-Holland, gevolgd door Zuid-Holland en Gelderland. Niet alleen op Facebook, maar ook op Gratisoptehalen.nl zelf gaat het goed. Per maand telt de website meer dan 160.000 bezoekers en komen er gemiddeld 1500 advertenties (aangeboden en gezocht) bij.

Facebook

“De populariteit op Facebook is voor ons een leuke motivatie om door te gaan met het ontwikkelen van Gratisoptehalen.nl!”, zegt Domingo Karsten, eigenaar van Gratisoptehalen.nl. “Er worden namelijk nog steeds teveel spullen weggegooid, die anderen nog kunnen gebruiken. Dit is natuurlijk zonde.”

De Facebookpagina’s op volgorde van grootte:
 1. Noord Holland
 2. Zuid Holland
 3. Gelderland
 4. Utrecht
 5. Groningen
 6. Flevoland
 7. Zeeland
 8. Noord Brabant
 9. Friesland
 10. Limburg
 11. Overijssel
 12. Drenthe
Meubels populairst

Van de aangeboden advertenties zijn meubels het populairst. Bij gezocht-advertenties gaan de meeste advertenties over een hobby-artikel. Ook al staat Noord Holland op nr. 1 als het gaat om Facebook fans, de meeste advertenties worden vanuit Zuid-Holland geplaatst.

Kerstgeschenken

Een mooi moment om anderen blij te maken is tijdens de feestdagen. Waarbij ongewenste cadeaus een mooi leven kunnen krijgen bij iemand anders.


Deel: ' Gratisoptehalen.nl razend populair op Facebook '
Lees ook