Ingezonden persbericht

Design en oude teksten ontmoeten elkaar in wastafels uit natuursteen

AMSTERDAM, 20060203 -- A2PRODUCTS start 2006 met de nieuwe IZINZO MC-BASIN 400; 900 en 1100 series, in aanvulling op de bekende IZINZO classic-bowl en IZINZO BEAM., uitgevoerd in gezoet zwart natuursteen. Latijnse teksten zoals PURIS OMNIA PURA of AQUA VIVA en VIVE AQUA! zijn te kiezen voor op de voorkant van de MC-BASIN serie. De MC-BASIN is steeds 15 cm hoog en 40 cm diep en afhankelijk van de serie 40, 90 of 110 cm breed.


Met name de brede wastafels kunnen aangevuld worden met de HK-ISLANDS. Dat zijn kleine blokjes met of zonder uitholling, die precies even hoog zijn als de wasbakrand en met 3 stuks even diep als de binnenmaat. HK-ISLANDS kunnen voor een stuk zeep of een drinkglas een veilige haven zijn.

Doordat de ophanging geheel schuilgaat onder de wastafel lijkt de uit massief natuursteen samengestelde wastafel aan de muur te zweven. Voor wie de sifon liever niet ziet: deze kan, als men een klein type kiest, schuil gaan in de holle ruimte onder de wastafel.
In combinatie met een wandkraan de oplossing voor wie een strak en helder beeld wil behouden.

De MC-BASIN series zijn leverbaar met of zonder tekst

400 SERIE:
AQUA VIVA (water brengt leven)
VIVE AQUA! (leven het water!)
900 SERIE:
QUTTA VAVAT LAPIDEM (de druppel holt de steen uit)
AD MERUM USUM ( voor zuiver gebruik)
PURIS UMNIA PURA (wie schoonheid geeft zal dit ook ontvangen)
1100 SERIE:
FORMA BONUM FRAGILE EST (alle mooie dingen zijn kwetsbaar)

Naast de wastafels is er de MC-BASIN BLOCK die voor extra ruimte kan zorgen. Deze is in vorm gelijk aan de 400 serie, aangevuld met een opbergvakje.

Meer informatie kunt u vragen of vinden op:

INFO@IZINZO.COM WWW.IZINZO.COM 020-4940904

Deel: ' Design en oude teksten ontmoeten elkaar in wastafels uit natuursteen '
Lees ook