SpeakerBal 2: vernieuwde waterdichte, draadloze en drijvende speaker


Nu niet alleen draadloos, maar ook uitgerust met interne mp3-speler & FM-radio. Geniet optimaal van muziek in de badkamer, tuin, zwembad of spa!

Rotterdam, 20120911 -- SplashVision introduceert de geavanceerde versie van haar Speakerbal: de draadloze en waterdichte SpeakerBal 2. Dankzij de mp3-functie en een ingebouwde FM-radio kan met deze drijvende waterdichte speaker eenvoudig en veilig alle muziek afgespeeld worden in de badkamer, tuin, zwembad, spa en sauna! Daarnaast is het mogelijk draadloos de muziek van een externe geluidsbron, zoals een mp3-speler, iPod of iPhone, via de SpeakerBal 2 af te spelen. De mp3-speler wordt aangesloten op de bijgeleverde zender en de muziek wordt draadloos doorgestuurd naar de luidspreker, die kan drijven in een (zwem)bad. De zender heeft een bereik van tot wel vijftig meter.

SplashVision introduceert de geavanceerde versie van haar Speakerbal: de draadloze en waterdichte SpeakerBal 2.Muziek afspelen is nu nóg eenvoudiger!

De SpeakerBal 2 heeft een geheel nieuw design en meer functies. Naast het afspelen van muziek van een muziekbron die aangesloten is op de draadloze zender, is het ook mogelijk om een USB-stick of SD-kaart in de SpeakerBal te plaatsen en zo de muziek hiervan direct af te spelen. De SpeakerBal 2 is ook voorzien van een ingebouwde FM-radio, zodat er in de badkamer of tuin ook naar de favoriete radiozenders geluisterd kan worden. Ook nieuw is de speciale oplaadfunctie voor de batterijen in de SpeakerBal, dit zorgt voor langer muziekgenot en meer gebruiksgemak. De twee ingebouwde speakers van de SpeakerBal 2 garanderen een goede geluidskwaliteit. Het draadloze station van de Speakerbal 2 is ook vernieuwd en heeft een luxere behuizing, waarbij de muziekbron zoals een mp3-speler nu ook afgedekt en beschermd wordt.

Waar te koop?
De vernieuwde SpeakerBal 2 kost € 169,00 inclusief btw en verzendkosten en is te bestellen via de de dealers van SplashVision en is natuurlijk ook verkrijgbaar via de webshop van SplashVision www.badkamertv.eu. Meer (technische) informatie over de SpeakerBal 2 vindt u hier https://www.badkamertv.eu/badkamer-audio/10-speakerbal-2-waterdichte-speaker-met-mp3-en-fm/

Over SplashVision
SplashVision BV is een specialist in waterdichte televisies, spiegel televisies en badkamer audio. Kijk voor meer informatie op de websites van SplashVision www.splashvision.nl & www.badkamertv.eu of bezoek de showroom in Rotterdam.Noot voor redacties:

Deel: ' SpeakerBal 2 vernieuwde waterdichte, draadloze en drijvende speaker '
Lees ook