Gezondheid kinderen verbetert met nieuw type luchtreiniger

Airbutler Watson

LOMMEL, 20060626 -- Vanaf juli heeft Belgi een uitstekend hulpmiddel tegen inhalatie-allergie erbij. Inhalatie-allergien, daar hebben tegenwoordig bijna 1 op de 3 mensen last van. Vooral kinderen zijn een kwestbare groep. Zeker in de zomerperiode is het voor kinderen en volwassenen afzien: er zijn dan immers veel allergenen in de lucht. Pollen, stuifmeel van bomen en planten, maar ook de huisstofmijten komen veel voor in de vochtige zomermaanden. De nieuwe Watson luchtreiniger zuivert de lucht van al deze stoffen. Hierdoor ademt u gezonde lucht en is er minder last van allergie. De Watson verwijdert ruim 99% pollen, stof en andere allergenen.


Dit dankzij doorontwikkeling van de ionisatie-techniek: intensieve ionisatie. Met intensieve ionisatie maakt de Watson luchtreiniger op natuurlijke wijze gezonde lucht. Het nieuwe model Watson is niet alleen zeer effectief maar ook geluidloos en gebruikt slechts 3 watt. Uitermate geschikt voor de kinderkamer.


Inhalatie-allergie
Een inhalatie-allergie is een overgevoeligheid voor bepaalde stoffen die in de lucht voorkomen, die je kunt inademen. De stoffen waarvoor vele kinderen en volwassenen allergisch zijn, zijn graspollen en boompollen (hooikoorts). Daarnaast zijn ook veel mensen allergisch voor huisstofmijten, honden- en kattenharen. Kinderen en volwassenen die inhalatie-allergien hebben zijn overgevoelig op de longen. Zij zijn dus ook gevoeliger voor luchtvervuiling, zoals fijnstof, uitlaatgassen en andere vervuilingen van stadslucht. De vervuiling dringt diep door in de luchtwegen. Last van inhalatie-allergie betekent dus vermijden van luchtvervuiling en gezonde lucht ademen.

Intensieve Ionisatie verwijdert allergenen
Het natuurlijke fenomeen van luchtionisatie (zoals na een onweersbui of bij een waterval) zorgt voor natuurlijke reiniging van de lucht. Een ionisator bootst dit na en 'sproeit' elektronen (natuurlijke elementen van lucht) de lucht in. De elektronen hechten zich aan zuurstofmoleculen. De nu geladen zuurstofmoleculen (ionen) hechten zich aan de pollen en stof in de lucht, waarna dit in de omgeving neerslaat en niet meer schadelijk is. Dit effect heeft ionisatie overigens ook op vervelende micro-organismen (huisstofmijt, virussen, schimmels). De Watson is een luchtreiniger op basis van intensieve ionisatie. Hij haalt allergenen effectief uit de lucht en houdt zo de slaapkamerlucht zuiver.

Elke slaapkamer een ionisator
De intensieve ionisator wordt de nieuwe standaard voor luchtreinigers voor de moderne mens. Bestaande luchtreinigers werken met een filterpakket, hebben vaak moeite met het superkleine fijnstof en zijn minder effectief. Iedere slaapkamer en vooral de kinderkamer dient een Ionisator te hebben. Kinderen en volwassenen slapen beter en hebben minder last van allergie. Vooral vanwege de sterke vermindering van allergenen. Bovendien ademen ze gezonde lucht, wat de weerstand en de gezondheid verbetert.

Compact, Betaalbaar en milievriendelijk
De luchtreiniger Watson is een zeer kleine luchtreiniger (slechts 8cm breed en 22 cm lang). Hij is niet hoorbaar en verbruikt maar 3 watt. Een normale luchtreiniger maakt lawaai en verbruikt al snel 50 watt. De adviesprijs van de Watson is al even verbazend: 39,90 inclusief btw.

Deel: ' Gezondheid kinderen verbetert met nieuw type luchtreiniger '
Lees ook