Nieuwe webwinkel levert trendy muurstickers voor het interieur


ALKEN, 20100129 -- Sodafish kondigt de opening aan van magicwalls.com, een nieuwe webwinkel met trendy muurstickers voor jong en oud. De producten op magicwalls.com onderscheiden zich door hun eigentijdse en originele vormgeving, en geven een uniek accent aan het interieur. "Mijn absolute prioriteit ligt bij mooie designs en sterke concepten", zegt webwinkelier Tom Nulens, "daarom is het huidige aanbod nog bescheiden, maar niet minder exclusief".

De "Living Collection" gaat van organische ontwerpen tot originele concepten en biedt een creatieve oplossing voor iedere ruimte. Wie echter op zoek is naar een magische kinderwereld vol sfeer en fantasie, kan zich laten betoveren door de "Kids Collection".

Alle muurstickers worden vervaardigd uit een verwijderbare, mat gekleurde vinyl. Omdat deze film flinterdun is zal het lijken alsof de doe-het-zelver uren heeft zitten verven aan zijn ontwerp, terwijl in werkelijkheid het plaatsen maar enkele minuten in beslag zal nemen. De stickers kunnen op gladde, harde ondergronden aangebracht worden, zoals glad geverfde muren, glad behang, ramen, koelkasten, afgewerkte houten meubelen, plastieken ondergronden en zo verder.

[Muurstickers MagicWalls.com voorbeeld 1]   [Muurstickers MagicWalls.com voorbeeld 2]


Sodafish werd in 2006 opgericht door Tom Nulens en is gespecialiseerd in grafische vormgeving & fotografie. Het bedrijf ontwikkelt momenteel diverse grafische producten voor bedrijven en particulieren en brengt deze op de markt via het internet.


Deel: ' Nieuwe webwinkel levert trendy muurstickers voor het interieur '
Lees ook