Bed opmaken een vervelende klus? Vanaf nu niet meer


UITGEEST, 20160303 -- Bed opmaken een vervelende klus? Met de dekbedovertrekken van Ritzz niet meer. Met dit nieuwe dekbedovertrek voorzien van een rits maak je makkelijk, snel en pijnloos je bed op. Rits open, dekbed erin, rits dicht en klaar.

Een rits in je dekbedovertrek, Helemaal nieuw is het concept niet. Wel helemaal nieuw is de verbeterde versie die Ritzz heet en binnenkort in de winkels ligt. Raymond Schilperoort en Marianne Verlaan van Overtrekconcurrent.nl zochten voor hun webshop sfeervolle dekbedovertrekken met een rits. Een dekbedovertrek dat je gemakkelijk en pijnloos kunt verschonen, dat betaalbaar is én er mooi uitziet. Wat zij zochten, bleek niet te bestaan. Schilperoort: “In sommige dekbedovertrekken zit de rits alleen aan de onderkant, dan is het alsnog een heel gedoe om het dekbed er goed in te krijgen. Andere dekbedovertrekken hebben wel een doorlopende rits, maar de dessins spraken ons niet zo aan.” Reden voor Schilperoort en Verlaan om zelf aan de slag te gaan.

Schilperoort en Verlaan wilden een rits die over de zijkant en de onderkant loopt. Dekbedovertrek openritsen, dekbed erin leggen, overtrek dichtritsen en klaar. “Maar, de rits moet niet helemaal tot bovenaan doorlopen,” aldus Schilperoort. “Je wilt niet ‘s nachts wakker worden van een koude ritssluiting tegen je wang.”

Het klinkt heel handig, zo’n dekbedovertrek met rits, maar ziet het er ook mooi uit? Schilperoort: “Daar hebben we natuurlijk goed over nagedacht, de ritsen zijn verborgen ingezet en van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zijn ze heel soepel. Dus ja, het ziet er ook mooi uit. De combinatie van modern én praktisch, is wat onze overtrekken uniek maakt.”

Ook aan een andere grote frustratie komt een eind, weet Schilperoort. “Ken je dat? Je wilt de was ophangen, maar bent eerst tien minuten bezig alle verfrommelde onderbroeken, T-shirts en sokken uit je overtrek te toveren. Met de dekbedovertrekken van Ritzz niet meer. Je ritst het overtrek dicht voor je het in de machine stopt en er belandt geen was in.”

Schilperoort en Verlaan verwachten dat de Ritzz-dekbedovertrekken een uitkomst zijn voor ouderen en mensen met bijvoorbeeld last van hun rug, reuma of andere klachten. Ook denkt Schilperoort veel Bed & Breakfasts van dienst te kunnen zijn. “De Ritzz maakt het leven van een B&B-eigenaar een stuk eenvoudiger. Kamers zullen er prachtig uitzien zonder dat jij dat in je rug voelt.”

De Ritzz-dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar via overtrekconcurrent.nl, bol.com en liggen binnenkort ook in de winkel.

Actiesnl
Deel: ' In 1 minuut je bed verschonen sfeervolle dekbedovertrekken met rits '
Lees ook