Nieuw ‘Zzzlaap ledikant by Ecomama’ multifunctioneel meubelstuk


Ledikant voor kinderen van 0-5 jaar

GRONINGEN, 20130506 -- Het nieuwe ‘Zzzlaap ledikant by Ecomama’ is een pronkstuk voor de kinderkamer. Zzzlaap heeft een afneembare zijkant waardoor het ledikant in een handomdraai een peuterbed wordt en later een bankje. Kinderen kunnen tot en met hun vijfde jaar in het ledikantje kunnen slapen. Het ledikant is ontstaan uit een samenwerking van Ecomama.nl en de Steigerhoutenmeubelshop.nl.

Natuurlijke materialen
Het ledikant is gemaakt van steigerhout en met drie kleuren natuurlijke verf bewerkt: white wash, rood en groen. Het hout komt uit Europa en heeft het FSC keurmerk.
Paula Nordhauzen van Ecomama.nl vertelt ‘Baby’s en kinderen slapen heel veel en dat horen ze te doen in een gezond bedje. En als mama wilde ik natuurlijk ook een mooi meubelstuk voor de kinderkamer. Doordat je geen peuterbed hoeft te kopen bespaar je bovendien een mooi bedrag.’.

‘We waren heel enthousiast over dit idee en we zijn erg tevreden over het resultaat. “Zzzlaap” is een heel stoer houten ledikant geworden. Het was echter nog een hele klus om goede verf te vinden. Gelukkig konden we veel leren van ervaringsdeskundigen. En zo blijven we toewerken naar het meest duurzame ledikant op de markt.’ aldus René Smit van Steigerhoutenmeubelshop.nl.

Lange levensduur
Een baby kan vanaf de eerste dag in het ledikant liggen op de hoge stand. De baby kan dan met een laken stevig bovenin het bedje worden ingestopt. Als het kindje groter wordt kan één zijkant verwijderd worden waardoor het ledikantje verandert in een peuterbed. Later kan het bed als bankje fungeren. Door het ambachtelijke vakmanschap waarmee de ledikantjes in de Nederlandse fabriek worden gemaakt is de kwaliteit erg hoog waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Het ledikant kopen
Het ledikant is te koop via de website zzzlaap.nl en kost 579 euro inclusief de lade op wieltjes en afneembare zijkant. Wie bij het ledikant ook direct een matras van natuurlijke materialen bestelt, krijgt een hoeslaken van biokatoen cadeau.


Deel: ' Nieuw ‘Zzzlaap ledikant by Ecomama’ multifunctioneel meubelstuk '
Lees ook