Slapend doneren met de LittleLonger app is nu ook mogelijk op Android


EINDHOVEN, 20151126 -- De wekker app LittleLonger is nu ook beschikbaar voor Android. De unieke wekker-app LittleLonger maakte het al mogelijk voor Apple gebruikers om al snoozend geld in te zamelen voor het goede doel, maar is vanaf heden ook beschikbaar voor Android telefoons.

LittleLonger lijkt in veel opzichten op een normale wekker, maar buiten de normale wekker instellingen kiest de gebruiker voor iedere wekker een goed doel en een bijbehorend bedrag. Zo spaar je met iedere snooze in LittleLonger een bedrag bij elkaar voor een zelf gekozen goed doel. Naast KWF Kankerbestrijding, Pink Ribbon, Alzheimer Nederland, Korrelatie en Fond Psychische Gezondheid, is het nu ook mogelijk om VluchtelingenWerk Nederland te steunen door iets langer in bed te blijven liggen. 

Meer informatie over LittleLonger is te vinden op www.littlelonger.nl of stuur een email naar info@littlelonger.nl

Over LittleLonger
LittleLonger is een project van de Eindhovense startup Brendan&MacKenzie. Het bedrijf is continue bezig om nieuwe, innovatieve en creatieve concepten te bedenken en ontwikkelen. Dit doet zij op eigen initiatief en in opdracht van andere partijen. Het bedrijf heeft een sterke affiniteit met mobiele apps en intelligente systemen.


Deel: ' Slapend doneren met de LittleLonger app is nu ook mogelijk op Android '
Lees ook