Amtico International lanceert vloerassortiment met verbeterde slipweerstand

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20110920 --

Al bijna 50 jaar bevindt Amtico International zich in de voorhoede als het gaat om het creëren van innovatieve en geavanceerde ontwerpvloeren. Onlangs heeft het bedrijf nog een productinnovatie gelanceerd: ‘Amtico Assura’ - een LVT (Luxury Vinyl Tile)-ontwerpvloer met een verhoogde slipweerstand van R10.

Amtico Assura is ontwikkeld om de veeleisende commerciële ruimte te voorzien van kwaliteit en gemoedsrust. Het mengt het nieuwste op het gebied van technische prestaties naadloos met de verbluffende esthetiek waar Amtico om bekend staat. Gedreven door de wetgeving inzake veiligheid en ontwikkeld in antwoord op de vraag van de klant, maakt Amtico Assura het mogelijk voor interieurontwerpers om een zeer functionele omgeving te creëren, zonder afbreuk te doen aan het ontwerp.

Amtico Assura bestaat uit 26 producten uit de uit 158 ontwerpen bestaande collectie van Woods, Stones en Abstracts, en kan worden gebruikt om traditionele, eigentijdse en inspirerende ruimtes aan te vullen.

Sophia Mckain, Europees marketing manager voor Amtico International, verklaarde: ‘Amtico staat bekend om haar uitzonderlijk hoge kwaliteit en brede scala van modellen die, samen met de talloze beschikbare snij-opties, ervoor zorgen dat de ontwerpmogelijkheden bijna onbeperkt zijn. Naast het voortdurend verzetten van de ontwerpgrenzen, zijn we constant op zoek naar manieren om onze klanten meer opties te bieden die passen bij hun behoeften en de hoogst mogelijke normen in de functionaliteit van onze producten.

“Amtico Assura is, naast een reactie op de veiligheidsvoorschriften, het gevolg van de feedback van klanten en hun verlangen naar een betere slipweerstand in commerciële omgevingen. We hebben hoogwaardige eigenschappen gecombineerd met een high-class afwerking om ervoor te zorgen dat Amtico Assura-producten esthetiek en functionaliteit perfect met elkaar in evenwicht brengen.”

Of het nu gebruikt wordt om karakter te creëren, rustieke charme vast te leggen of moderne eenvoud en minimalistische chic te combineren, Amtico Assura kan een inspirerend ontwerp bieden voor elk type interieur - waaronder kantoren, ziekenhuizen, scholen, winkelpanden, hotels, restaurants en woningen.

Met een R10-slipweerstandsklasse en een garantie van 10 jaar, biedt elk ontwerp in de Amtico Assura-serie foutloze functionaliteit.

Voor meer informatie over de Amtico-portfolio kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Amtico International kantoor of een e-mail verzenden naar european.marketing@amtico.com

Voor vloerontwerpinspiratie bezoekt u www.amtico.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Grayling voor Amtico
Phoebe Campbell of Caroline MacLeod
T: + 44 (0) 20 7478 7830

E: amtico-int@grayling.com

Deel: ' Amtico lanceert vloerassortiment met verbeterde slipweerstand '
Lees ook