StoneCenter Natuursteen winnaar 2016 in Natuursteenbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160408 -- StoneCenter Natuursteen is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Natuursteenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘Door haar specialisme en rijke kennis omtrent alle producten van natuursteen onderscheidt StoneCenter zich duidelijk van de andere vertegenwoordigers in haar branche.’

Bij StoneCenter Natuursteen (officiële naam: Jafari Natuursteen bv) kunnen klanten terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde producten die bijdragen aan een hygiënische, onderhoudsvriendelijke omgeving. De onderneming heeft meer dan 25 jaar ervaring met maatwerkoplossingen in natuursteen, zoals schouwen, keukenbladen, dorpels en vensterbanken. Tevens heeft zij zich gespecialiseerd in binnen- en buitenvloeren van marmer, hardsteen en graniet, inclusief renovatie en reparatie. Haar kwaliteit is dat ze zelf in eigen werkplaats alles kan maken, zonder lange levertijd. StoneCenter maakt niet alleen standaardproducten op basis van eigen design, maar ook maatwerk, exact conform de wens van de klant.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in StoneCenter Natuursteen een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij StoneCenter, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant.’

Relatief jong bedrijf
StoneCenter Natuursteen is een nog relatief jong bedrijf, opgericht door de heer Jafari en sinds 2014 gevestigd in Breda en Delft. Voordat hij naar Nederland kwam, hield Jafari zich in Afghanistan al bezig met natuursteen. Dit heeft hij hier samen met zijn zoon voortgezet. De gebruikte grondstoffen zijn graniet uit India, marmer uit Italië en Spanje en hardsteen uit België. Daarnaast maakt men een composietsteen uit kwarts en natuurhars. Graniet, in feite gestolde lava, is de hardste steensoort. Die wordt vooral gebruikt voor keukenbladen, fonteintjes, deurdorpels, kozijnen – objecten die tegen een stootje moeten kunnen. Marmer is wat zachter en wordt toegepast voor vloeren, wanden en beelden. Het Belgische hardsteen vindt veel toepassing in de bouw, als vloerplaat en afdekking.

De jury prijst met name haar betrouwbaarheid als partner en leverancier. ‘StoneCenter heeft grote klanten, waaronder BAM, Ballast Nedam en Rasenberg. Zij heeft een mooi scala aan natuursteen aan zeer gerenommeerde bedrijven mogen leveren, zoals ABN Amro, Rabobank, Koopgoot en PWN. Ook de Nederlandse overheid is een grote afnemer van natuursteen, onder andere voor gebouwen en sierbestrating. Het voornemen is om de activiteiten uit te breiden naar Duitsland en België’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze onderneming de terechte branchewinnaar!’

Meer informatie: www.stonecenter.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' StoneCenter Natuursteen winnaar 2016 in Natuursteenbranche '
Lees ook