TFD Floortile winnaar 2016 in pvc-vloerenbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

ROTTERDAM, 20160303 -- TFD Floortile is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2016 in de pvc-vloerenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘TFD Floortile weet haar enorme kennis van pvc-vloeren uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een van de beste bedrijven op haar gebied.’

Prachtige natuurlijke dessins variërend van hout tot marmer en mozaïekmotieven. TFD Floortile (officiële naam: Toonen Flooring Design BV) biedt een breed assortiment aan pvc-vloeren voor projecten en woningen die aan de hoogste eisen voldoen. Zij heeft zeer diverse productlijnen ontwikkeld, allemaal voorzien van een PU-coating voor extra slijtvastheid. De onderneming onderscheidt zich daarnaast door een zeer grote expertise op het gebied van het leggen van de vloeren en door een heel milieubewust gebruik van Virgin-pvc, dat recyclebaar is tot vele nieuwe producten. TFD levert nooit rechtstreeks aan de eindgebruiker, altijd aan de professionele vakhandel. Wel levert zij advies aan eindgebruikers en bijvoorbeeld architecten en projectontwikkelaars. Haar belangrijkste marktpartijen zijn woning- en projectinrichters, hotelketens, architecten,  projectontwikkelaars en de betere retailzaken.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in TFD Floortile een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij TFD Floortile, want zij is continu doende haar producten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. Goede voorbeelden van haar innovatievermogen zijn de magnetische vloer, die snel en zonder lijm te leggen is en ook weer simpel verwijderd kan worden, en de zeer exclusieve high-end wanddecoratietoepassing uit gerecyclede pvc-vloeren, Mozenzi, die eindeloos met behoud van alle eigenschappen te recyclen is.’

Alleen de allerbeste kwaliteit

Media jaren tachtig vorige eeuw gestart als stoffeerderij, heeft de onderneming zich ontwikkeld tot TFD Floortile BV. In de jaren negentig kwam de focus volledig op bijzondere pvc-vloeren te liggen. In binnen- en buitenland wordt de onderneming geroemd om haar materiaalkennis en legtechniek, maar ook om haar bijna ongeëvenaarde creativiteit in de verwerking van pvc tot de mooiste en duurzaamste vloeren. ‘Het succes van de onderneming is opgebouwd vanuit de gedrevenheid alleen de allerbeste kwaliteit te willen leveren. De combinatie van specialistische leverancier met de enorme vakkennis opgedaan en ontwikkeld tijdens de stoffeerdersperiode, maakt TFD voor alle partijen een betrouwbare deskundige partner waar men graag mee werkt’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

TFD is het succesverhaal van een echtpaar dat dertig jaar geleden in een schuurtje is begonnen. Nu staat er een onderneming die in vele landen haar exclusieve producten levert – producten die gebruikt worden in de meest veeleisende omgevingen en bij de meest veeleisende gebruikers. Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar draait het om. Plus altijd klaarstaan en elke uitdaging oplossen. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van TFD Floortile een absolute topper in haar wereld!’, oordeelt de Nominatiecommissie.

Meer informatie: www.tfd-floortile.com/dut

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur


Deel: ' TFD Floortile winnaar 2016 in pvc-vloerenbranche '
Lees ook