Home & Garden Resort en Green Care tuinaanleg hebben Open dagen


HOEK VAN HOLLAND, 20110630 -- Op zaterdag 9 en zondag 10 juli zijn er bij Home & Garden Resort en Green Care tuinaanleg in Hoek van Holland open dagen. Op deze dagen zal de bbq aangaan voor een heerlijk broodje hamburger of een sateetje. Er staan een paar spa’s (jacuzzi`s) gevuld die gedemonstreerd zullen worden en waarin bezoekers mogen proefzitten, met eigen zwemkleding. In de showtuin met zijn verschillende elementen kan de bezoeker ideeën opdoen, maar er is ook voor tuinadviezen en voor een gratis tuinschets/ontwerp een hovenier en tuinarchitect aanwezig.

Home & Garden Resort is gespecialiseerd in de levering, onderhoud en advies van jacuzzi`s (buiten spa`s), zwembaden, sauna`s, bbq`s, buitenkeukens, tuinmeubelen en diverse andere wellness artikelen. Onder het motto “Alles voor uw vakantie thuis” leveren zij vele artikelen die een vakantiegevoel thuis kunnen bezorgen.

Sinds kort is het assortiment buitenkeukens en bbq`s verder uitgebreid met Napoleon grills, de bbq-expert van Napoleon grills zal op zaterdag 9 juli vanaf 10:00 aanwezig zijn om alle vragen omtrent bbq-en te beantwoorden.

De prachtige showtuin van Green Care tuinaanleg staat momenteel in volle bloei en is ook zeker de moeite waard om te bekijken. Ook staat er ruim 200 m2 aan borden met bestratingmaterialen erin.

Een kijkje op de site geeft een kleine impressie van wat er allemaal te vinden is. www.homegardenresort.nl en www.green-care.nl.
Home & Garden en Green Care tuinaanleg is gelegen aan de Dirk vd Burgweg 54 in Hoek van Holland (op de parallelweg).
Openingstijden: zaterdag van 09:00 tot 17:00 en zondag van 10:00 tot 16:00. Kijk voor nog meer producten en aanbiedingen op de websites www.homegardenresort.nl en www.green-care.nl


Deel: ' Home & Garden Resort en Green Care tuinaanleg hebben Open dagen '
Lees ook