HEWO Raamdecoratie introduceert 3D shades


Decoratief rolgordijn en Jaloezie in één met diepte effect

WEERT, 20130411 -- De ‘3D shades’ zijn het allernieuwste snufje op het gebied raamdecoratie. En verrassend veelzijdig! De ‘3D shade’ maakt het mogelijk om meerdere functionaliteiten aan een venster te geven, zelfs met meerdere kleuren binnen het patroon.

Via simpele bediening kunnen delen van een venster worden bedekt of het totale vlak, waardoor privacy is gewaarborgd.

[3D shades]
De ‘3D shade’ is leverbaar in een uitgebreid scala van kleuren en patronen. Bijzonder is het diepte effect door de half open lamellen en de mogelijkheid de shade ook als  decoratief rolgordijn te kunnen gebruiken, wat legio mogelijkheden biedt.

Een 3D shade is leverbaar tot een breedte van 280 cm en een hoogte van 260 cm. De consument kan kieze uit twee diepte effecten. De onderzijde akn worden afgwerkt met twee typen onderlijsten. De keuze hiervan is afhankelijk van hoe de klant de shade gaat gebruiken. Zie de foto’s links.

Het hijsmechanisme van een ‘3D shade’ bevindt zich aan de zijkanten d.m.v. een solide kettingbediening of elektrische bediening. De cassette en onderlijsten zijn in meerere kleuren leverbaar waaronder het moderne geborsteld metaal.

U bepaalt zelf hoeveel inkijk/privacy, zon of doorkijk u prettig vindt. Het systeem biedt u alle mogelijkheden. Dan geldt ook voor de kleuren.

Voor het onderhoud is het prettig te weten dat de stoffen’ een hoge kleurechtheid hebben en krimpvrij zijn.

U kunt uw ‘Raamdivider’ gemakkelijk zelf samenstellen via www.raamdecoratieshop.nl. Daar vindt u uitgebreide informatie over stoffen en kleuren voor uw favoriete combinatie. Kijkt u ook eens naar de RTL uitzending op www.3d-shades.eu .


Deel: ' HEWO Raamdecoratie introduceert 3D shades '
Lees ook