zondag, juni 16, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

5 tips om je single bestaan leuker te maken

Je zou kunnen stellen dat er twee soorten mensen bestaan: zij die happy single zijn, en zij die wel single zijn maar niet bepaald happy. En helaas kun je de perfecte man of vrouw er niet even snel bij toveren…

Behoor jij thuis in die 2e categorie? Dan kan dat behoorlijk zwaar voelen. Vooral als het lijkt alsof iedereen in je leven een geweldige relatie heeft. Maar single zijn kan een zegen zijn! Ten minste, als je het toelaat…

Hoewel een gezonde relatie zo zijn voordelen heeft, denken we zelden na over al het goede dat kan voortvloeien uit single zijn. Hier zijn slechts een handvol tips over hoe je gelukkig single kunt zijn als het niet vanzelf gaat:

‘Date’ jezelf

Beschouw je single tijd als een periode waarin je met jezelf gaat daten, je eigen partner kunt zijn en jezelf alle liefde kunt geven die je nodig hebt. Koop bloemen voor jezelf, neem jezelf mee uiteten en concentreer je lekker helemaal op jezelf.

Neem de tijd om erachter te komen wat je echt wilt in het leven. Dit is een geweldige kans om te ‘daten’ en jezelf te leren kennen. Doe er je voordeel mee!

Concentreer je op zelfzorg

Als je single bent, kun je ten volle concentreren op je eigen zelfzorg zonder je zorgen te maken over het oordeel van je partner. Hoe zelfzorg er voor jou ook uitziet, van sporten tot bewuster eten, of van het nemen van lange baden en het uitproberen van de beste seksspeeltjes: geef er aan toe.

Word lid een groep of volg een cursus

Profiteer van het hebben van vrije avonden en weekenden en van het feit dat je geen rekening hoeft te houden met het schema van iemand anders. Dit is jouw kans om je aan te melden voor die ene schildercursus, tennislessen te gaan volgen, een boekenclub te starten of wat je ook wilt.

Het is een kans om nieuwe hobby’s en dingen te ontdekken die je vreugde brengen, zonder daar verantwoording voor af te hoeven leggen. Hoe fijn is dat?

Wees spontaan

Single zijn brengt een grote mate van vrijheid met zich mee. Geniet daarom van het ondernemen van spontane activiteiten. Je kunt helemaal zelf kiezen waar je heen wilt of wat je als individu wilt doen.

Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een paar maanden te gaan reizen of een groepsreis te boeken naar een land waar je altijd al naartoe wilde? Of ga spontaan een avondje naar het theater, de bioscoop of een proeflesje kickboxen. Think out of the box!

Op Singlesite.nl vind je meer informatie over alles wat met het leven van een single te maken heeft, inclusief het maken van singlereizen.

Maak en breng tijd door met alleenstaande vrienden

Natuurlijk hoeft je je ‘oude’ vrienden niet links te laten liggen. Maar het maken van nieuwe, alleenstaande vrienden, kan je ondersteuningssysteem een ​​boost geven. Laat je in met mensen die zich kunnen vinden in wat je doormaakt. Of beter gezegd: die hetzelfde doormaken. Je zult zien dat er een last van je schouders valt.

Zo zie je maar: het leven als single hoeft niet altijd zo eenzaam en saai te zijn als je denkt. Op dit moment kun je er toch niets aan veranderen, dus waarom zou je er geen profijt van nemen? Je kunt nog lang genoeg aan iemand vastzitten!

Populair