dinsdag, juni 18, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

5x iemand op afstand verrassen met een cadeautje

Door het coronatijdperk hebben we allemaal verjaardagen, feestjes en vieringen gemist van belangrijke evenementen. Toch wilden we onze dierbaren laten weten dat we aan hen dachten, door bijvoorbeeld meer kaartjes te versturen of een cadeau te laten bezorgen. En dit kunnen we natuurlijk veel meer blijven doen, want iemand op een afstandje verrassen is eigenlijk ook wel heel erg leuk. Bij deze geven we je graag vijf ideeën om iemand te verrassen op een moment dat je er niet bij kunt zijn om het persoonlijk met hen te vieren.

Een grote ballon

Als iemand iets groots te vieren heeft, kun je een grote helium ballon versturen. Deze wordt geleverd in een grote box en als ze deze openmaken, vliegt de ballon er zo uit. De ballon zit natuurlijk vast aan de doos, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij wegvliegt! Je kunt ballonnen in allerlei thema’s vinden, zoals een verjaardag, geboorte of trouwdag.

Een taart laten bezorgen

Iets lekkers versturen is altijd een goed idee. Via verschillende websites kun je een taart personaliseren met bijvoorbeeld foto’s of een leuke tekst, welke vervolgens bezorgd wordt bij jouw dierbare. Een ontzettend leuke verrassing en kost maar een kleine moeite.

Stel een beauty-cadeau samen

Als je het gevoel hebt dat iemand wel wat tijd voor zichzelf mag inplannen, kun je een wellnesscadeau samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld een box vol producten voor in bad opsturen of andere producten voor lichamelijke verzorging. Zo is iemand gemakkelijker in de gelegenheid om zich even terug te trekken in de badkamer.

  • Een flinke borrelplank

Als je niet bij een feestje of hoogtepunt kunt zijn, kun je altijd een grote borrelplank samenstellen en opsturen. Denk hierbij aan een mooie, houten serveerplank met wat noten, crackertjes en smeersels. Een klein blokje kaas erbij en wat fuetworstjes en jouw plank is helemaal klaar voor gebruik. Zo geef je de ontvanger echt een momentje om te genieten.

Een origineel kraamcadeau

Als een kennis of goede vriendin van je recentelijk bevallen is, wil je de kersverse ouders waarschijnlijk niet in de weg lopen. Er komt al ontzettend veel op hen af en in de eerste weken is dit allemaal best veel voor hen. Je kunt ze een mooi kraamcadeau opsturen, zoals een knuffel of rompertje, om ze te laten weten dat je aan hen denkt. Je kunt op een kaartje schrijven dat je graag langskomt als ze gesetteld zijn en wat meer rust hebben gevonden.

Populair