zaterdag, juni 15, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

De 6 beste online spaarprogramma’s

Ben jij veel online, vaak thuis en wil je wat extra geld verdienen van huis uit? Dan kan dit door mee te doen aan spaarprogramma’s. Online spaarprogramma’s worden ingezet voor bedrijven die hun bereik willen vergroten. Ze bestaan al langere tijd, en helaas is de hoeveelheid geld die ermee kunt verdienen wel flink afgenomen. Waar een jaar of vijftig geleden nog tien eurocent per klik kon gaan, hebben we het tegenwoordig vaak nog maar om een halve eurocent tot een paar eurocent per klik. Rijk zul je dus niet worden door mee te doen aan online spaarprogramma’s. Actief lidmaatschap kan voor maximaal een euro of honderd per week zorgen. Zie je er toch wel een leuke bijverdienste in? Dan zetten we hier voor jou de 6 beste online spaarprogramma’s op een rijtje.

Hoe werken online spaarprogramma’s

Laten we eerst beschrijven hoe zo’n online spaarprogramma eigenlijk werkt. Als lid van zo’n spaarprogramma ontvang jij reclamemails. Die je moet openen (en lezen) om er geld aan te verdienen. Deze hoopt dan dat je klant wordt. Naast het klikken op links in mails kun je bij online spaarprogramma’s ook geld verdienen door te klikken op banners en door het werven van andere leden. Verder kun je ook een bepaalde commissie ontvangen voor het doen van online aankopen via het spaarprogramma.

Euroclix

EuroClix is een online spaarprogramma waarbij je geld kunt verdienen met bijvoorbeeld het lezen van e-mails, maar ook met het meedoen aan online onderzoeken. Naast deze opties biedt Euroclix je ook de mogelijkheid om te shoppen met een cashback. Euroclix bestaat al 15 jaar en staat bekend als zeer betrouwbaar. Op het moment dat je 1000 punten bij elkaar hebt weten te sparen via dit online spaarprogramma, kun je de punten inwisselen voor geld. Hoe meer punten je spaart, hoe hoger de inwisselkoers is. Zo beloont Euroclix trouwe leden van het spaarprogramma voor hun inzet.

NuCash

Op NuCash.nl kun je met cashback shoppen en geld verdienen met het uitvoeren van simpele acties, zoals e-mails lezen en banners klikken. Voor je aanmelding ontvang je gelijk je eerste euro. Je kunt bij NuCash ook geld verdienen met het oversluiten van je abonnementen of verzekeringen. Daarnaast kun je er van deals profiteren en kortingscodes vinden voor extra korting. Ook is het mogelijk om wat extra geld te verdienen met het uitnodigen van vrienden en het delen van aanbiedingen. NuCash organiseert daarnaast ook nog diverse winacties en loterijen, waarmee je prijzen kunt winnen. Er worden bijvoorbeeld vaak cadeaubonnen van bekende webwinkels verloot. Ook kun je CashCoins winnen. Je opgespaarde CashCoins kun je laten uitbetalen in de vorm van cadeaukaarten, tegoed op je CashbackCard of geld op je bankrekening. Wat NuCash verder onderscheidt, is dat ze een eigen app en toolbar hebben. Zo hoef je nooit een cashback korting te missen en kun je ook vanaf je smartphone gemakkelijk cashback shoppen.

CashbackKorting

Op CashbackKorting.nl kun je CashCoins sparen met het doen van online aankopen en het uitvoeren van andere acties. Je ontvangt korting bij meer dan 3.800 webshops. De handige, bijbehorende app maakt het mogelijk om ook via je telefoon gebruik te maken van cashback kortingen. Verder kun je ook CashCoins verdienen door spellen te spelen, vrienden uit te nodigen en e-mails te lezen. Daarnaast kun je ook verdienen door enquêtes in te vullen en mee te doen aan prijsvragen. Aanmelden is gratis en levert je meteen een inschrijfbonus van 7,50 euro op. Uitbetalen kan in geld, cadeaukaarten of een tegoed op je CashBackCard.

DirectVerdiend

DirectVerdiend.nl is een online spaarprogramma waarmee je zowel geld kunt verdienen als besparen. Dat kan op verschillende manieren. Zo kun je aankopen doen met extra korting die na je aankoop in jouw online spaarpot wordt geplaatst. Verder kun je verdienen met het liken van (Facebook)pagina’s, accounts volgen op Twitter, reviews van producten en webwinkels plaatsen, e-mails lezen, enquêtes invullen en nog wel meer zaken. Zoals het aanleveren van nieuwe leden; iedereen die zich via jouw persoonlijke link aanmeldt levert jou 2 euro op. Bij het aanmelden ontvang je ook al meteen een bonus van 1 euro, die je kunt verdubbelen door je gegevens verder aan te vullen.

SpaarActief

Op SpaarActief kun je op verschillende manieren geld verdienen. Bijvoorbeeld door e-mails van adverteerders te lezen. Of door je mening te geven bij het invullen van een enquête. Dat levert tot 1 euro per enquête op. Ook kun je geld verdienen door nieuwe leden te werven. Ieder nieuw lid dat dat door jouw geworven is en zelf al 0,65 euro heeft verdiend, levert jou 2,50 euro op. Verder kun je ook cashback krijgen op aanlopen bij tientallen webshops. Dat aanbod van webshops wordt nog verder uitgebreid.

Spaar4Cash

Bij Spaar4Cash kun je geld verdienen door op mailtjes te klikken, cashbacks op aankopen te ontvangen, vrienden of familieleden aan te brengen als nieuwe leden en door mee te doen aan acties of aanbiedingen. Ook kun je enquêtes invullen. Bij aanmelding ontvang je al meteen al 1,50 euro als welkomstbonus. Een nieuw lid aanbrengen levert je 1,25 euro op. Verder maak je iedere dag gratis kans op de Jackpot en kun je leuke spelletjes spelen.

Andere online spaarprogramma’s

Andere goede, betrouwbare online spaarprogramma’s waar je geld mee kunt verdienen en kunt besparen op aankopen zijn bijvoorbeeld Geldrace, Klikjezakgeld, MyClics en LadyCashback. Over het algemeen hebben deze online spaarprogramma’s meer overeenkomsten dan verschillen. Vaak kun je aan dezelfde zaken geld verdienen, alleen kan het bedrag verschillen. Het is verstandig om je eerst eens te verdiepen in de bedrijven en webshops waar het online spaarprogramma mee samenwerkt. Dan kun je namelijk ook inschatten of je daadwerkelijk iets aan de belofte van cashbacks gaat hebben. Zijn het winkels waar je nooit iets koopt, dan heb je er namelijk weinig aan.

Meer informatie over online spaarprogramma’s en andere manier vanuit huis geld te verdienen vind je op Thuisaanhetwerk.nl.

Populair