zondag, juni 16, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

De vraag naar slimme rolgordijnen neemt toe

Het gebruiken van slimme apparaten in huis wordt steeds populairder. Zo zien we steeds meer slimme verlichting, sloten, deurbellen en ook slimme rolgordijnen! En laat dat laatste nou een product zijn waar steeds meer vraag naar is. Wij vertellen je graag een aantal belangrijke redenen om slimme rolgordijnen in huis te halen! 

Gemak

Op nummer één staat gemak. Slimme rolgordijnen zijn super makkelijk te installeren én te bedienen. Zo zijn deze elektrische variant van rolgordijnen te bedienen via jouw smartphone en kunnen ze ook worden aangestuurd via je slimme assistent! De slimme raamdecoratie van Smartblinds is elektrisch bestuurbaar en bovendien volledig draadloos. Zo hoef jij je raamdecoratie niet aan te sluiten aan een stroomvoorziening, want ze zijn oplaadbaar via een USB-C kabel! Hoe makkelijk is dat? Bovendien kan je slimme routines instellen waardoor je je slimme rolgordijnen automatisch omhoog of omlaag laat gaan wanneer jij dat wilt. Het handmatig corrigeren van je raamdecoratie totdat deze allemaal op exact de juiste hoogte hangen is hiermee verleden tijd. Dat bespaart je aardig wat tijd in de ochtend!

Kindveilig & duurzaam

Naast het ultieme gemak dat je ervaart met slimme raambekleding is het ook nog eens kindveilig! Zo zitten er geen lange koorden aan de rolgordijnen van Smartblinds waardoor jouw kinderen hier niet in kunnen hangen. Zo kan jij jouw kinderen met een gerust hart laten spelen in huis. Hoe fijn is dat! Daarnaast geeft smart home raamdecoratie je de mogelijkheid effectief om te gaan met lichtinval. Heb jij bijvoorbeeld een slim weerstation? Dan kun je instellen dat je elektrische slimme rolgordijnen automatisch naar beneden gaan als het buiten bijvoorbeeld warmer is dan 25 graden. Op deze manier creëer je een energiezuinige woning, waarmee je maandelijks kosten kunt besparen in je huishouden!

Privacy

Een derde belangrijke reden voor het kopen van slimme rolgordijnen, is het regelen van privacy. Door slimme scenes in te stellen beweeg je de rolgordijnen elke dag weer automatisch naar de perfecte hoogte. Ook wanneer je niet thuis bent! Hierdoor blijft jouw huis in beweging waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is. Dit kan inbraken voorkomen! Het is helemaal ideaal als de slimme rolgordijnen ook nog een handmatige bediening bevatten. Ben jij bijvoorbeeld niet thuis en is je oppas of schoonmaker er wel? Dan kan diegene toch altijd eenvoudig de rolgordijnen omlaag of omhoog doen, zonder zelf een connectie te maken met zijn of haar smartphone.

Kortom, slimme rolgordijnen bieden enorm veel voordelen en het is een hele simpele eerste stap naar een smart home.

Populair