dinsdag, juni 18, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Een sneller en goedkoper internet abonnement regel je zo!

Met de stijgende energieprijzen zoekt men naar andere manieren om te besparen. Wat dacht je van voordeel op je internet abonnement, waarbij dat abonnement mogelijk ook nog eens qua snelheid omhoog gaat? Ontdek de tips in dit artikel en doe er je voordeel mee.

Korting op internet abonnement

Wie momenteel niet vast zit aan een contract doet er goed aan om het huidige internet abonnement te herzien, zo blijkt uit de vergelijker ProviderCheck.nl. Doe je hier internet vergelijken middels de postcode check? Dam zie je al snel dat het voordeel oploopt tot 50% per maand in de eerste maanden (soms zelfs half jaar) van je abonnement. Daarmee loopt de korting op tot wel €25 per maand. Een goede reden om over te stappen?

Een snellere verbinding voor een lage prijs

Wie slim vergelijkt ontdekt wellicht dat je voor een lager maandtarief in veel gevallen zelfs een snellere bundel kunt krijgen. En dat is handig, zeker nu we met steeds meer apparaten online gaan. Zo hebben we tegenwoordig meer videovergaderingen door thuis werken, maar daarnaast maken we ook steeds meer gebruik van streaming, waaronder game streams en het casten van films en series. Ook kiezen steeds meer mensen voor smart home inrichting.

Een hogere bezettingsgraad van je netwerk kan leiden tot meer traagheid per apparaat, waardoor die snelle verbinding geen overbodige luxe is. Het is zelfs mogelijk om via de vergelijker te zien of er al glasvezel internet beschikbaar is jouw adres. Bij dit razendsnelle internet is de download- en uploadverbinding altijd gelijk.

Combineer met tv voor extra cadeaus

Een slimme bespaarder combineert het nieuwe internet abonnement ook met tv. Bij het vergelijken ontdek je dat je namelijk nog eens extra voordeel meepakt. Dat kan zijn een gratis abonnement op een streamingsdienst als ESPN Compleet, Canal+ Films en Series of Viaplay. Ook een gratis smartwatch, smartphone of wifiboosters komen in het aanbod voorbij. De deals zijn wisselend bij de verschillende providers, dus bij het vergelijken van tv en internet is het zeker aan te raden om deze gratis presentjes in je overweging mee te nemen. Zo kom je onder de streep vaak nog voordeliger uit omdat je ook nog langs een andere kant bespaart op de aanschaf van bepaalde diensten en producten.

Overstappen na vaste contractperiode

Dat overstappen is overigens helemaal niet lastig, want vaak krijg je de aansluitkosten cadeau en geniet je van installatiegarantie. Daarnaast maak je gebruik van de overstapservice, wat betekent dat je nieuwe provider je huidige abonnement stopzet en ervoor zorgt dat je geen dag zonder internet zit. Je doet er tevens goed aan om de afloopdatum van je nieuwe abonnement alvast in je agenda te zetten, want ook dan staan en waarschijnlijk weer mooie nieuwe deals voor je klaar!

Populair