dinsdag, juni 18, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Het onmisbare telefoonaccessoire van nu: de popsocket

Het is ons allemaal al wel eens overkomen: het laten vallen van de telefoon. Soms heb je geluk en valt de telefoon op het tapijt, in de bank of op de bumper van je mobielhoesje. In andere gevallen is het even knijpen met de ogen en hopen dat er geen barst in je scherm zit. Beide gevallen wil je eigenlijk liever voorkomen en een popsocket biedt voor iedereen (echt iedereen) met een mobiel en een telefoonhoesje een oplossing.

Wat is een popsocket?

First things first: wat is een popsocket eigenlijk? Als je nog nooit hebt gehoord van een popsocket, of een popsocket nog nooit hebt gezien of vastgehouden, heb je er waarschijnlijk ook geen voorstelling bij. In het kort is een popsocket een uitschuifbare telefoongrip van hard plastic. De popsocket bevestig je eenvoudig op de achterkant van je mobiel op het telefoonhoesje.

De popsocket is eigenlijk ontworpen om het probleem van in de knoop zittende oordopjes de wereld uit te helpen. Voor dit probleem leent de popsocket zich overigens alsnog, maar tegenwoordig wordt de popsocket meer gebruikt als ‘stabilisator’ voor mobiele gebruikers. Het maakt niet uit of je een Samsung, LG, Apple of een ander merk telefoon hebt, de popsocket is universeel én duurzaam! Appen, liken, streamen, gamen of shoppen wordt met een popsocket een stuk gemakkelijker, omdat je de popsocket tussen je vingers kan laten hangen, waardoor je minder grip hoeft uit te oefenen op je mobiel. Daarom is het kopen van een popsocket voor iedereen een praktische toevoeging!

Een popsocket in de praktijk

Nu weet je dat popsockets universeel zijn, is het alleen nog de vraag: heb jij er een nodig? Voordat je een popsocket koopt, is het handig om een telefoonhoesje te kopen. Hierop bevestig je namelijk de popsocket. Daarna kun je kiezen welke popsocket beter bij jou, de functie van je mobiel en jouw eigen smaak past. Er zijn drie soorten popsockets:

  • De button: de kleine uitschuifbare button achterop je telefoonhoesje.
  • De ringhouder: met een plakrand bevestig je de ringhouder op de achterkant van je telefoonhoesje. Je kunt je vinger door de ringhouder heen steken, waardoor je grip hebt op je toestel. Deze variant lijkt het meeste op de originele popsocket.
  • De strap: dit is een eenvoudig bandje dat je ook op de achterkant van het telefoonhoesje plakt. Het voordeel van een strap is dat deze platter is dan een popsocket of ringhouder, waardoor jouw mobiel niet meer ruimte inneemt in de jas, broekzak of tas.

Hieronder zie je de drie soorten duidelijk afgebeeld.

Oh, vind je het leuk om een bijpassende popsocket bij je telefoonhoesje te kiezen dat kan! Leuk hoesje gevonden? Kijk dan of er een bijpassende popsocket bij is.

Populair