zondag, juli 21, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Leuke trends die dit jaar zichtbaar worden

Het begin van een nieuw jaar is altijd de fase waarin voorspellingen worden gedaan. Sommige van die voorspellingen zijn wat gemakkelijker te doen dan andere. Dat komt natuurlijk vooral ook doordat ze wat beter zichtbaar worden of doordat ze wat gemakkelijker in te schatten zijn. Om daar eens een beeld voor het komende jaar van te scheppen, kijken we eens naar enkele trends die zeker te zien zullen zijn. Dit zijn zaken die spelen op de meest uiteenlopende gebieden. Zo ben je direct op de hoogte.

Metallic is de kleur

Als het gaat om een trend die ieder jaar verandert, maar die wel relatief gemakkelijk te voorspellen is, dan gaat het om het kleurgebruik. De kleuren die hip worden in het nieuwe jaar, zijn namelijk gedurende het lopende jaar altijd al aan een opmars bezig. In dit geval is het dan zo dat het om metallictinten van allerlei soorten kleuren gaat. Op die manier kan je dus alvast bepalen welke look je gaat aanmeten als het straks voorjaar of zomer wordt. Je ziet dit ook op andere vlakken terugkomen.

De strakkere look

Een andere trend die zichtbaar is, is dat de wat strakkere look populairder aan het worden is. Of het nu om het kapsel of om de baard gaat. Op Scheren.nl zie je dan ook de nodige ontwikkelingen op het gebied van kappersgerei zich voltrekken. Wil je er dus goed uitzien met je nieuwe look? Dan is het ook belangrijk om voor de lijnen in je baard en je haar te zorgen. Op die manier ben je er zeker van dat je ook in het nieuwe jaar de beste versie van jezelf kan zijn.

Wennen aan onvoorspelbaarheid

Als het gaat om een maatschappelijke trend waar experts het wel over eens zijn, dan is het wel dat onvoorspelbaarheid meer en meer de standaard aan het worden is. We hebben net een periode achter de rug waarin algoritmes meer en meer grip op de maatschappij kregen en alles te berekenen leek te zijn. Inmiddels weten we door bijvoorbeeld het coronavirus en de Oekraïne-crisis wel dat niet alles te berekenen is. Dit zal ook in de komende jaren nog wel zijn sporen nalaten. Die trend wordt daarom nu al zichtbaar.

Meer betrokkenheid bij doelen

Een andere trend die alleen maar zal toenemen, is die waarin de betrokkenheid bij bepaalde doelen wordt getoond. Meer en meer is het zo dat mensen zich inzetten voor zaken waarvan zij denken dat het de goede zijn. Dit zie je natuurlijk ook op allerlei vlakken terug. Het is daarom ook goed om te bekijken welke doelen en zaken jij zelf belangrijk vindt. Om dan vervolgens te kijken hoe je daar je betrokkenheid bij kan tonen op de juiste wijze.

Populair