zondag, juni 16, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Maak jouw sieraad persoonlijk met een gravure

Je hebt vast al wel eens eerder gehoord van een ketting of ring met gravure. Maar heb je zelf al eens een gravure laten zetten op een sieraad? Bijvoorbeeld op een speciaal sieraad dat je al een lange tijd hebt, of juist op een nieuwe ring, hanger of armband. Naast een ring of armband graveren  kunnen ook veel andere sieraden worden gegraveerd; als er maar ruimte voor is en het materiaal flexibel genoeg is. Vaak is er met zilveren of gouden sieraden al heel veel mogelijk. Maar hoe werkt graveren precies? Hieronder leer je meer! 

Meer dan naamgravures: De opties zijn eindeloos!

De meest voorkomende gravures zijn naamgravures. Maar naast een gravure met naam kun je ook gaan voor een letter, datum of figuurtje. Bij Lucardi kan je dit bijvoorbeeld in de winkel laten doen, maar als je online een bestelling plaatst kan je daarbij jouw gravure invullen en wordt het sieraad met gravure naar je opgestuurd. Een ketting met gravure zie je bijvoorbeeld op de afbeeldingen, waarbij de hanger een subtiele tekst of letter heeft. Je ziet al dat het de ketting op een rustige manier toch unieker maakt. Ook is het leuk dat bij een letter niet iedereen weet wat de betekenis is en het dus echt iets persoonlijks blijft. Vind je het belangrijk dat jouw sieraad minimalistisch blijft? Dan kan je ook kiezen om de gravure te zetten op een minder opvallende plek, bijvoorbeeld een gravure aan de binnenkant van een ring of op de achterkant van een horlogekast.

Jouw sieraad laten graveren is heel makkelijk

Je denkt bij een gravure misschien aan langere levertijden of ingewikkelde voorwaarden. Maar in de praktijk is een gravure zo gezet. Met een machine is een tekst van een paar letters zelfs binnen vijf minuten gereed. Daarnaast is het natuurlijk leuk, vooral als je een cadeautje voor iemand aanschaft, om hier wat extra moeite in te steken. Dat kan je doen door langs een juwelier te gaan en een persoonlijke tekst, boodschap of speciale datum op een sieraad te graveren.

Populair