zondag, juni 16, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Op je oude leeftijd comfortabel slapen? Dat kan!

Wanneer je ouder wordt, heb je meer slaap nodig. Wat veel mensen echter vergeten is dat je lichaam vaak ook meer steun nodig heeft. Dat kan betekenen dat het matras waar je vroeger zo heerlijk op kon slapen, niet meer voldoende steun geeft wanneer je ouder wordt. Vaak zijn mensen gewend aan een bepaald type matras en als zij merken dat zij met spierpijn wakker worden, kopen zij een nieuw matras, maar vaak van precies hetzelfde soort als die zij hadden. Het is daarom verstandig om naar een echte beddenspecialist te gaan om te kijken hoe u een goed seniorenbed kunt kopen. Een seniorenbed heeft namelijk een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van ‘gewone’ bedden. Ten eerste is een bed voor ouderen vaak wat hoger zodat je comfortabel op het bed kunt zitten en kunt opstaan. Vaak voelen ouderen zich nog een beetje suf wanneer zij overeind komen en het is dan goed om even te kunnen bijkomen op de rand van het bed. Bovendien is een hoger bed veel handiger voor het opstaan omdat je niet van heel laag omhoog hoeft te komen.

Kijk eens op DeSuite.nl om te zien welk bed het meest geschikt is voor jou

Een bed bestaat uit het bedframe, een goede lattenbodem en een comfortabel matras. Op alle drie fronten kun je heel veel aanpassingen doorvoeren. Wil je bijvoorbeeld een verrijdbaar bed? Dat is mogelijk. Kijk eens op de site van DeSuite.nl om te zien welk bed voor jou het meest geschikt is. Je kunt hier een bed laten samenstellen dat geheel aan jouw wensen voldoet. Heb je een aandoening waardoor je wat meer steun nodig hebt, bijvoorbeeld Parkinson? Dan kun je met de specialisten van deze site overleggen over welk matras voor jou het meeste comfort biedt. Bij De Suite beddenspecialist kunnen ze je het bed leveren waar jij goed in kunt uitrusten.

Moet je veel tijd in bed doorbrengen?

Mocht je veel tijd in bed moeten doorbrengen, kijk dan ook eens naar de mogelijkheden om een elektrische lattenbodem te kiezen. Deze kun je geheel naar jouw wensen instellen. Je kunt het hoofdeinde iets omhoog doen zodat je vanuit bed bijvoorbeeld tv kunt kijken. Heb je last van je benen? Doe dan het voeteneind iets omhoog om te zorgen dat er niet teveel druk op je benen komt te staan. Bij De Suite kun je een seniorenbed krijgen dat geheel aan jouw wensen is aangepast dus geef vooral aan wat fijn voor jou is, zodat men voor je aan de slag kan gaan.

Bekijk de bijpassende meubels ook een keer

Als je niet alleen een bed wilt, maar een complete slaapkamerinrichting, dan kun je ook bij DeSuite.nl terecht. Zo kun je een complete slaapkamer maken waarin je de dag heel goed door kunt komen, mocht dat nodig zijn. Surf daarom een keer naar de site van deze beddenspecialist en bekijk wat er allemaal mogelijk is. Neem ook even contact op om jouw wensen met een medewerker te bespreken.

Populair