zaterdag, juli 20, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Swingend door het leven: meer muziek in huis met deze devices

Elk mens heeft wel eens de behoefte om swingend door het leven te gaan door het koppelen van verschillen de devices met elkaar. Devices om muziek in je woonkamer af te spelen zijn er tegenwoordig meer dan genoeg, met zowel voordelige als duurdere merken en modellen. Je kunt in de tekst hieronder voldoende inspiratie opdoen als je voor meer muziek in huis wilt zorgen.

Muziek in huis

Volgens onderzoek is het leven zeer saai zonder muziek. Muziek is namelijk 1 van de fundamenten waarop de mensheid en het sociale samenzijn berust. Door te luisteren naar muziek raken we geïnspireerd, gevoelens of emoties komen los, je kunt je gelukkiger voelen en nog meer. Er zijn verschillende soorten speakers waar je uit kunt kiezen. Op speakerinfo.nl kun je te zien krijgen welke de beste speakers van het moment zijn.

Draadloze speaker

De draadloze speaker wordt steeds populairder. Dit komt niet alleen vanwege het compacte design, maar ook het gemak om zonder draden vanaf op afstand muziek te streamen of afspelen. Heb je thuis meerdere draadloze speakers van hetzelfde merk, dan heb je de mogelijkheid om draadloos te genieten van je lievelingsmuziek.

Bluetooth speaker

Ga je voor een bluetooth speaker, dan heeft deze luidspreker meestal een geïntegreerde accu waardoor je de speaker ook onderweg mee kunt nemen. De speaker is namelijk compact en makkelijk aan andere devices te koppelen via bluetooth signaal. Daarnaast is de accu goed voor urenlang luisterplezier voordat je de batterijen weer in de oplader moet doen.

Smart of Wifi speaker

Wifi of smart speakers zijn luidsprekers die in staat zijn om te communiceren met elkaar door middel van Wifi, oftewel je draadloze thuisnetwerk. Er is dus geen sprake van gerommel met los slingerende kabels die struikelgevaar vormen. Slimme speakers zijn overigens berust met een ingebouwde personal assistent.

Radio of mini set

Ook een simpele radio is een leuke manier om muziek in huis af te spelen. Zet de radio lekker aan in de woonkamer of speel een ouderwetse cd af als je device dit toestaat. De meeste radio devices werken door middel van een aux aansluiting of door bluetooth. Ook de radio is te koppelen met andere toestellen. Er zijn verschillende soorten radio’s waaronder de traditionele AM/FM radio, de internetradio of de DAB+ radio.

Soundbar of home cinema

 Creëer thuis je eigen bioscoop door te zorgen voor te ultieme ervaring qua muziek. Denk aan de soundbar of een home cinema set. Je kunt elk device aan je televisie koppelen om films en series te kijken, YouTube films af te spelen, te streamen of voor het luisteren van muziek. Wil je de ervaring compleet maken? Kies dan voor een soundbar met extra achter-luidsprekers.

Platenspelers

Een zeer ouderwetse manier voor muziek in huis is door een platenspeler. Heb je thuis nog oude LP’s liggen, dan kun je ze nog goed gebruiken door te swingen op het klassiek muziek. Heb je geen platenspeler, dan kun je deze kopen bij verschillende elektronicazaken.

Populair