dinsdag, juni 18, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Verhuizen we in 2023 nog net zoveel als dit jaar?

De wereld is op dit moment een grote chaos. Corona is nog niet eens achter de rug of in Oost-Europa is er oorlog uitgebroken. Mede door deze factoren is ook de huizenmarkt aan het veranderen. Waar we vorig jaar een enorme stijging zagen in de vraag naar woningen waardoor er onder andere flink werd overboden op huizen, zien we aan het eind van 2022 dat deze trend is afgenomen. Wat heeft dit te betekenen voor 2023?

Wat gebeurt en nu op de woningmarkt?

Door de onzekere tijd waarin we leven is alles duurder geworden. Zo zijn boodschappen al snel 15% duurder dan een jaar terug. De inflatie zorgt ervoor dat de koopkracht afneemt. Naast de inflatie is ook de rente op de hypotheek flink gestegen. Mensen moeten meer betalen om geld te lenen, en kunnen daardoor ook minder lenen. Dit alles heeft tot gevolg dat mensen minder geld te besteden hebben. De vraag naar woningen neemt dan ook weer iets af waardoor de prijzen van de woningen ook zullen zakken. Daarnaast heeft de overheid recent aangekondigd dat we meer huizen gaan bouwen in Nederland. Meer aanbod op de markt dus. Ook dit is een belangrijke factor die invloed zal hebben op de waarde van de huizen in Nederland. 

Ideaal moment om een huis te kopen?

Voor een aantal mensen zal de huidige situatie als muziek in de oren klinken. Het verlaten van je huidige woning voor een groter huis met meer opties is dan ook een voor de hand liggend scenario. Wanneer je besluit te gaan verhuizen is de eerste vraag of je alles zelf gaat doen of laat uitbesteden bij een professioneel verhuisbedrijf. Wanneer je besluit de verhuizing uit te besteden raden wij je aan om eens een kijkje te nemen op de Holland Movers website. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verhuizingen door heel Nederland. 

Waarom kiezen voor een verhuisservice? De reden om te kiezen voor een verhuisservice kan erg uiteenlopen. Sommige mensen gaan voor gemak, andere doen het omdat het een vrij fysieke klus is waarbij veel stress komt kijken. Wat de reden ook is, de verhuizers zullen altijd de volle 100% geven om de verhuizing goed en veilig te laten verlopen. Daarbij hoef je geen rekening te houden met hoe groot het huis is en hoeveel verdiepingen er zijn. Er zijn geen beperkingen aan de service. Voor iedere situatie is er een oplossing, zoals bijvoorbeeld een lift voor de meubels die vanaf de 2e verdieping komen. Alle meubels en spullen zullen goed worden ingepakt en veilig worden vervoerd naar jouw nieuwe bestemming! Of je dit bedrijf wilt inzetten als verhuisbedrijf in Huizen, Amsterdam, Rotterdam of Haarlem, niets is te gek bij dit verhuisbedrijf!

Populair