zaterdag, juli 20, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Wat onderscheidt de aluminium schuifpui?

Je hebt een mooie tuin met terras en als het weer aangenaam is, ben je het liefst zoveel mogelijk buiten. Je bent bezig met een verbouwing van je benedenverdieping of je bent hiervoor plannen aan het maken. Wil je de openslaande deuren naar je tuin niet vervangen door iets waarmee je extra waarde en voordelen creëert? Denk dan eens aan een moderne schuifpui. Een schuifpui geeft je woning meer licht, is gemakkelijk open en dicht te doen en kan ook een zeer goede inbraak-werende werking hebben. Dit is zeker het geval als je kiest voor een perfect op maat gemaakte aluminium schuifpui. Schuifpuien hebben voordelen, aluminium heeft voordelen. We zetten ze hieronder graag op een rij.

Voordelen van een schuifpui

Vergeleken met een deur mag je een schuifpui gerust omschrijven als een groot raam. Met een schuifpui krijgt je woning meer licht. Dit is met name voordelig in de herfst- en wintermaanden. Als je een voorkeur hebt voor strak en modern design, zal een schuifpui ook naadloos in je woning passen. Een schuifpui is gemakkelijk te bedienen en heeft door zijn stevige constructie niet alleen inbraak-werende werking, maar werkt ook goed als je geluidsisolatie en energiebesparing hoog in het vaandel hebt staan. Visueel zorgt een schuifpui ervoor dat je woonkamer en je tuin mooi in elkaar overlopen. Hier ga je vooral op een warme lentedag of een zwoele zomeravond veel plezier van ervaren. Veel schuifpuien worden gemaakt van hoogwaardige kunststof, voorzien van dubbel of driedubbel glas. Bij een degelijke schuifpui is gekozen voor eersteklas aluminium.

Waarom een aluminium schuifpui?

Aluminium is duurzaam, sterk en onderhoudsarm. Een aluminium schuifpui hoef je nooit te schuren of te verven. Eens in de zoveel tijd afnemen met een nat doekje en niet-agressieve zeep is voldoende om hem schoon en in topconditie te houden. Bij een betrouwbare producent van een aluminium schuifpui wordt deze op maat wordt gemaakt en gebruikt men uitsluitend materialen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De constructies zijn solide en zo slijtvast mogelijk, zodat je weinig tijd kwijt bent aan onderhoud en altijd op de werking van je aluminium schuifpui kunt vertrouwen. De aluminium schuifpuien voldoen aan de eisen die door politie en verzekeringsmaatschappijen worden gesteld aan inbraak-werende oplossingen. Daarnaast hebben ze een goede geluiddempende werking en zijn ze bestand tegen de hitte van direct zonlicht. Er zijn aluminium schuifpuien in verschillende RAL-kleuren, zodat je altijd een mooie match kunt maken met het kleurenpallet van je huis.

Laat je aluminium schuifpui op maat maken

Er zijn verschillende uitvoeringen van je aluminium schuifpui. Wil je een kleinere schuifpui, dan is een Visoglide aluminium schuifpui de beste en voordeligste keuze. Echter, als je aluminium schuifpui voorzien moet zijn van triple glas, omdat je graag op je energierekening bespaart, of als je schuifpui een grote omvang moet krijgen, ga dan voor een Ultraglide aluminium schuifpui. De Ultraglide is een hefschuifpui, waarbij een klink eerst het schuifgedeelte omhoog tilt, voordat je schuifpui zijn werk kan doen. Een hefschuifpui isoleert zeer goed en zal mogelijke inbrekers zo frustreren, dat ze je woning met rust laten.

Populair