zondag, juli 21, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Welke kapstokkentrends mag je niet missen?

De kapstok is een functioneel meubelstuk dat je in elk pand tegenkomt. Het is zo logisch dat er een kapstok aanwezig is, dat er eigenlijk nooit over wordt nagedacht wat je er allemaal mee kan. Het design lijkt belangrijker bij de keuze dan de functionaliteit. Toch zijn er veel innovaties die de moeite meer dan waard zijn. Er zijn trends die je eigenlijk niet mag missen. Daarom nemen we die in dit artikel door, met de hulp van Mark van Kapstok Expert.

Moderne hulpmiddelen

Het kon natuurlijk niet uitblijven dat ook in de kapstokkenwereld moderne hulpmiddelen hun intrede zouden doen. Kapstokken met temperatuur- en vochtigheidssensoren zijn daar voorbeelden van. Die meten hoe warm, of hoe koud het is. Of ze stellen vast of het regent. Er gaat dan een ledlamp bij jouw jas of paraplu branden, zodat je weet dat je die mee moet nemen gezien de huidige weersomstandigheden. Je kan ze zelfs op verschillende temperaturen instellen, zodat je precies weet welke jas je mee moet nemen bij dit weer. Dat maakt het dus wel heel gemakkelijk om altijd goed gekleed de deur uit te gaan.

Verzamelplek voor spullen

Een kapstok kopen doe je tegenwoordig ook niet meer uitsluitend met het ophangen van de jassen als belangrijkste functie. De kapstok is meer en meer een plek geworden waar je allerlei spullen kwijt kan. Denk aan al jouw buitenkleding. Ook accessoires die je buiten gebruikt horen hier bij. Door de vele vakjes en plankjes die je kan benutten is het meer en meer een kledingkast voor de hal of gang geworden waar je al je kleding voor buiten gemakkelijk bij elkaar bewaart. Dit maakt het ook gemakkelijker om alles een eigen plek te geven.

Een kapstok in de slaapkamer

Een andere trend die meer en meer voet aan de grond krijgt, is de kapstok als vervanger voor de kledingkast. In plaats van grote, logge kast is een rek of een wandpaneel natuurlijk wel een stuk gemakkelijker. Het neemt veel minder ruimte in en je kan veel gemakkelijker tussen je verschillende kledingstukken zoeken wat je wilt dragen. Daarom is er ook meer en meer te krijgen wat goed past in de slaapkamerinterieurs. Het maakt het dus ook een goede optie wanneer je de slaapkamer of kleedkamer gaat inrichten. Je kan er zeker van zijn dat je daar alles aan kwijt kan.

Kapstokken voor kinderen

Echt nieuw zijn ze niet, maar wel worden ze steeds populairder. Het gaat dan over kapstokken voor kinderen. De kinderen een eigen plekje geven om de jassen en andere items op te hangen is natuurlijk leuk en schattig. Het is bovendien een goede manier om ze te leren dat ze de spullen moeten opruimen. Op die manier kan je er zeker van zijn dat ze dit ook op latere leeftijd zullen doen. Het leuke aan kinderkapstokken is bovendien dat er zoveel verschillende soorten zijn. Je kan dus altijd wel iets vinden wat jouw kinderen aanspreekt, maar wat ook mooi staat in het interieur van jouw hal of gang.

Populair