Een sfeerhaard creëert extra gezelligheid

 Nu we tijdens deze corona tijd steeds vaker thuis zijn, willen we het natuurlijk extra gezellig maken in huis. En dan is een mooie sfeerhaard een goede toevoeging. Niet alleen in deze tijd is het erg sfeervol, maar je kan er het hele jaar van genieten.
Met name de elektrische sfeerhaard is sterk in opkomst. Dit komt mede doordat energie verbruik de laatste jaren erg belangrijs is geworden voor ons en het milieu, we willen tenslotte groen bezig zijn.
Ook zien we dat gas langzaam uit het straatbeeld gaat verdwijnen. Hierdoor kiezen steeds meer mensen voor een elektrische sfeerhaard. Energie verbruik is laag, geen co2 uitstoot, geen onderhoud en duurzaam.

De mogelijkheden zijn enorm groot.
Omdat je bij een sfeerhaard geen rookkanaal of afvoer nodig hebt. Is de installatie erg eenvoudig. Het plaatsen van een haard kan in principe overal in huis. Hieronder enkele voorbeelden wat er allemaal mogelijk is.

Cinewall Sfeerhaard.

De laatste trend is dat de haard onder de televisie geplaatst wordt (Cinewall). Omdat dit bij een gashaard zeer moeilijk te realiseren was. Is dit met een elektrische sfeerhaard juist zeer eenvoudig. Voor het maken van zo een wand kan in principe elk materiaal gebruikt worden. Zoals MDF of gips. Je hoeft nergens rekening mee te houden. Zoals ventilatie roosters, brandwerende materialen of een afvoer. Dus zeer ideaal en snel te realiseren. Wij zijn volledig gespecialiseerd op gebied van LED haarden.


3 zijdige sfeerhaarden.

Wilt u liever de haard combineren in een mooie koof of wandmeubel. Met zicht op het vuur vanuit elk hoek. Dan is een 3 zijdige of 2 zijdige sfeerhaard een goede keuze. De elektrische haarden zijn eenvoudig te verwerken in een mooi tv meubel of dressoir.
Sommige merken zijn voortaan zo ver in de techniek. En dat is direct terug te zien in het vlambeeld. Het vuurbeeld is haast niet van echt vuur te onderscheiden. Een mooi voorbeeld is b.v. Modern Fires. Dit merk onderscheid zich van vele andere merken. Omdat zijn een bepaalde gepatenteerde techniek gebruiken, waardoor de vlammen nog echter lijken.

Hopelijk hebben wij je kunnen informeren over de kwaliteit en installatie mogelijkheden van een elektrische sfeerhaard.

Het is een ware aanwinst voor uw huiskamer.

Deel: ' Sfeerhaard steeds populairder en echter '


Lees ook