zaterdag, juli 20, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Zo fiets jij binnenkort de mooiste fietsroutes van Nederland

Fietsen is gezond, leuk en een low-impact vorm van lichaamsbeweging voor alle leeftijden. En vooral wanneer je fietst in de natuur, is de kans op een betere geestelijke én lichamelijke gezondheid groot.

Gelukkig is Nederland gezegend met talloze, mooie fietsgebieden midden in een natuurlijke omgeving. Hier kun je je dan ook naar hartenlust laten gaan op de tweewieler.

Veel mensen hebben er echter moeite mee om goede fietsroutes te vinden. Of beter gezegd: om fietsroutes uit te pluizen. Maar daar komt met Fietsnetwerk.nl verandering in. Lees snel verder en ontdek wat deze app fietsers zoal te bieden heeft!

Prachtige fietsroutes in Nederland en België

Fietsnetwerk.nl is een van de grootste aanbieders van prachtige fietsroutes in Nederland, maar ook in België. Hun doel is om fietsen in verschillende natuurgebieden voor iedereen toegankelijk te maken. Dat wil zeggen; zonder lastige knooppunten die je zelf moet uitzoeken en afwijkend van de al bestaande routes.

Het enige wat je hoeft te doen is de gratis app van Fietsnetwerk te downloaden en je kunt vandaag nog op je fiets stappen. Of dit nu je supersonische sportfiets of de beste e-bike is.

Bepaal met de handige zoekoptie zelf waar je wilt gaan fietsen en filter de routes op locatie, afstand en thema’s. Zo zijn de fietsroutes helemaal op maat voor jou gemaakt.

Mooie stops en bijzondere bezienswaardigheden

Alle fietsroutes verkregen met Fietsnetwerk zijn in de jaren uitgebreid met unieke pitstops en mooie bezienswaardigheden.

De app leidt je langs goede restaurants, interessante musea, kastelen en andere leuke highlights (afhankelijk van het thema dat je hebt geselecteerd). Op deze manier wordt een dagje fietsen echt een belevenis en leer je bovendien ook nog wat.

Talloze fietsroutes ontworpen door experts

Omdat Fietsnetwerk groot voorstander is van een simpel gebruik, zijn alle routes vooraf ontworpen door hun eigen specialisten. Je hoeft zelf dus geen uren meer te besteden aan het uitstippelen van een route en je weet zeker dat je altijd een mooie route vindt bij jou in de buurt (of waar dan ook).

Bovendien zijn veel van de fietsroutes samengesteld in samenwerking met andere organisaties, zoals
Natuurmonumenten, Toerisme Vlaanderen, UNESCO Werelderfgoederen en Vogelbescherming Nederland. Je kunt er dan ook van uit gaan dat fietsen voortaan een geweldige ervaring wordt.

Haal nog meer uit je Fietsapp met Premium

Zoals we al zeiden de Fietsnetwerk-app gratis downloaden in app stores (iOS en Android). Met de ‘Basic’ app kun je alle bestaande fietsroutes selecteren en fietsen. Wil je jouw routes echter naar een nog hoger niveau tillen? Dan kun je kiezen voor de Premium optie met veel handige extra functies.

Met deze versie krijg je onder andere spraakbegeleiding, landscape view en Premium ondersteuning tijdens het fietsen. Daarnaast kun je jouw favoriete fietsroutes voortaan delen met anderen en opslaan. Je kunt de Premium versie van de app al downloaden voor maar 0,99 cent per maand.

Ben je al enthousiast? Download de Fietsnetwerk-app dan vandaag nog en geniet straks of morgen al van een prachtige op maat gemaakte fietsroute!

Populair