dinsdag, juni 18, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Zo kies je een spa voor bij jou thuis

Standaard oplossing of volledig op maat

Wil je een sauna in huis? Dan heb je de mogelijkheid om een standaard cabine aan te schaffen, of deze geheel op maat te laten maken. In de Rhodos Wellness sauna winkel staan verschillende cabines opgesteld, zodat je deze kunt bekijken en ervaren. Dit is niet alleen een goede manier om een sauna uit te kiezen, maar ook om inspiratie op te doen als je zelf een cabine wilt samen stellen. Hun adviseurs staan jou niet alleen graag te woord over de beschikbare modellen, maar ook over de mogelijkheden van een op maat gemaakte sauna. Zo weet je zeker dat je een sauna aanschaft die niet alleen functioneel is, maar ook een mooie uitstraling heeft die bij jouw interieur past. 

Maak uw sauna compleet

Wanneer je een sauna samenstelt, is het belangrijk hier de juiste kachel en verlichting bij te nemen. Ook hiervoor kun je bij Rhodos Wellness terecht. Tevens zijn er nog meer accessoires om de sauna mee uit te breiden. Neem bijvoorbeeld een emmer, lepel en saunageur voor het opgieten van de kachel, zodat de cabine gevuld wordt met een heerlijk aroma. Of neem een thermometer en zandloper, zodat je de temperatuur en tijdsduur van jouw saunasessie in de gaten kunt houden. Dankzij deze accessoires weet je zeker dat je het maximale uit jouw sauna haalt. 

Levering en montage door ons gedaan

Laat jouw sauna bezorgen, opbouwen en installeren door de eigen montagedienst van Rhodos. De montagedienst zorgt er dan voor dat de cabine wordt gemonteerd op de door jou gekozen plek, waarbij ook de kachel en verlichting worden aangesloten. Zo kun je na plaatsing meteen genieten in jouw eigen samengestelde sauna.

Populair