De eerste klantendag van Axway BeNeLux in Breda – Axway BeNeLux stelt de nieuwe oplossing voor zakelijke interactienetwerken voor aan zijn klanten

Axway-klanten zullen het voordeel van de Axway-oplossingen in de praktijk aantonen

BRUSSEL--(BUSINESS WIRE)-- 20100611 --

Sedert 1 januari 2010 bundelen Axway Nederland en Axway België-Luxemburg hun krachten in één enkele eenheid: Axway BeNeLux. De eerste klantendag van Axway BeNeLux vindt plaats op 16 juni 2010 in Landgoed Wolfslaar in Breda in Nederland.

Op de agenda van het evenement staan voor de middag algemene plenaire sessies over Axway, zijn strategie en visie en zijn aanbod aan professionele diensten. Na de middag zijn er afzonderlijke sessies rond Axway-oplossingen, toegespitst op financiële diensten, bevoorradingsketen/nutsbedrijven en de openbare sector. Elke afzonderlijke sessie wordt voorgesteld door Axway-deskundigen en geïllustreerd met getuigenissen van klanten.

Met de wereldwijde verordeningen voor financiële uitwisseling zoals Single Euro Payment Area (SEPA – één Europese betaalzone) en Payment Services Directive (PSD – Richtlijn inzake betaaldiensten), is het nodig dat financiële stromen stabiel worden gemaakt, dat betalings- en beveiligingsprocessen of -stromen in reële tijd worden geïntegreerd en veiliger en zichtbaarder worden gemaakt. De financiële dienstverleningen van Axway bieden een uitgebreid geheel van functionaliteit, waaronder managed file transfer (MFT – beheerde bestandsoverdracht), management van de gemeenschap, bank-to-any-connectiviteit, analyses van financiële diensten en het beheer van processen waaraan instellingen moeten voldoen bij nieuwe regelgevingen.

“In de wereldwijde economie moeten bedrijven handelen in steeds complexer wordende ecosystemen. Hun prestatie en alertheid hangen af van de mate waarin zij in staat zijn hun informatie-uitwisselingen te sturen tijdens hun zakelijke processen,” zegt Bernard Debauche, Senior Vice President Marketing Deputy Europe, Axway. “Bij nutsbedrijven bijvoorbeeld zijn er uitwisselingen tussen producenten, netwerken en distributeurs. Bij de bevoorradingsketen zijn er minstens uitwisselingen tussen leveranciers, kleinhandelaars, transport en logistiek. De oplossingen van Axway bieden de technologie om business-to-business (B2B)-handelsgemeenschappen te creëren die hen helpen verbindingen en businesses doorheen hun organisaties en binnen hun zakelijke gemeenschap snel op te stellen en gemakkelijk te beheren.”

“De klantendag in de BeNeLux heeft tot doel al onze klanten de informatie te geven die ze nodig hebben om hun interactieprojecten efficiënt op te bouwen. Axway is de enige leverancier op de markt die al hun zakelijke interacties beheert, runt, beveiligt en controleert — of het nu gaat om e-mails, bestanden, berichten, diensten, evenementen of processen. We willen van deze dag gebruikmaken om informatie uit te wisselen met hen en hun ervaringen te horen,” verklaart Denis Sennechael, Vice President BeNeLux Sales & Operations, Axway.

Voor meer informatie en de volledige agenda: https://www.benelux.axway.com/email/invitation_customer_day_benelux_agenda_eng_web.html

Volg Axway op Twitter: https://twitter.com/Axway

Over Axway

Axway is het bedrijf voor zakelijke interactienetwerken - de enige leverancier op de markt die al uw zakelijke interacties beheert, runt, beveiligt en controleert: e-mails, bestanden, berichten, diensten, evenementen en processen. Axway bedient meer dan 11.000 organisaties in meer dan 100 landen en vergemakkelijkt aldus de transacties, procedures en integratie van meerdere bedrijven die de zaken vergemakkelijken door de grenzen tussen verkopers, klanten, departementen, partners en leveranciers weg te werken. De uitgebreide dienstverlening van Axway omvat business-to-business-integratie, beheerde bestandsoverdracht, beveiligde e-mail, controle van zakelijke activiteit, integratie van bedrijfstoepassingen, servicegerichte architectuur, beheer van zakelijke processen, track & trace (opsporing) en oplossingen voor identiteitsvalidering. Axway biedt professionele en beheerde diensten, evenals cloud computing (gedistribueerde rekenkracht) en Software-as-a-Service (SaaS – software als dienstverlening). Axway heeft zijn hoofdzetel in Phoenix (Arizona) en is wereldwijd aanwezig in 20 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Axway
Vincent Sibue, + 33 (0) 1 47 17 24 82

vsibue@axway.com

Deel: ' Eerste klantendag van Axway BeNeLux in Breda '
Lees ook