Time IT is nu volwaardig plannings- en implementatiepakket


Time IT breidt uit

HOUTEN, 20110620 -- Time IT, een slimme manier om snel en makkelijk een stappenplan of draaiboek voor diverse trajecten te maken, is vernieuwd. Waar Time IT voorheen alleen tijdgedreven was, kan er sinds juli 2011 per groep activiteiten gekozen worden voor tijd- óf medewerkergedreven. Time IT is daarmee het eerste systeem in Nederland dat zich een volwaardig plannings- en implementatiepakket mag noemen.

[Time IT: Demo Scenario Stappenplan]
Als organisatie worden we voortdurend geconfronteerd met het maken van een stappenplan. Of het gaat om een draaiboek voor een functioneel upgrade traject, voor een implementatie traject van nieuwe programmatuur, het organiseren van een evenement, opstellen van een calamiteitendraaiboek of andere activiteiten, Time IT helpt managers en supervisors een dergelijk stappenplan op een gestructureerde en consistente manier te maken.

Na feedback van bestaande klanten en toekomstige prospects heeft leverancier Mirada besloten de functionaliteit van het Time IT pakket aanzienlijk uit te breiden. Sinds juli 2011 wordt Time IT in gebruik nog makkelijker en slimmer toepasbaar. Waar tot voor kort activiteiten alleen gepland konden worden per hoofdgroep, sequentieel, parallel of op een vast startmoment, kunt u vanaf nu aangeven dat de aansturing van de geplande activiteit medewerker of tijd gedreven moet zijn. Er wordt nu dus ook rekening gehouden met de agenda van de medewerkers. Daarin wordt niets vergeten. Er wordt gekeken naar zijn of haar specifieke kalender en het programma houdt ook rekening met de algemene kalender: feestdagen, officiële werktijden, pauze, etc.

Alle andere functionaliteiten zoals het gebruik van diverse innovatieve communicatie middelen, rapportages, integratie met Outlook, Dashboard blijven uiteraard actief voor beide scenario’s. Dit maakt Time IT een flexibel pakket dat voor vele doeleinden inzetbaar zal zijn.

[Time IT: Medewerker Gedreven]
Klik op een afbeelding voor vergroting.

Deel: ' Time IT is nu volwaardig plannings- en implementatiepakket '
Lees ook