nCircle maakt bekend dat Metastore EMEA Partner of the Year is geworden

SAN FRANCISCO (VS)--(BUSINESS WIRE)-- 20101007 --

nCircle, marktleider op het gebied van beveiliging en oplossingen voor compliance auditing heeft vandaag de erkenning bekendgemaakt van Metastore als hun EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) Partner of the Year 2010. Metastore vertegenwoordigt nCircle al zes jaar met grote ondernemingen en overheden als klanten in de Benelux.

Metastore heeft met succes samengewerkt met nCircle aan de uitbreiding van de veiligheidsrisico- en configuratie-compliance markt, met een jaar-op-jaar groei in financiële, overheids-, fabricage- en telecommunicatie-verticals. Metastore verkoopt nCircle oplossingen en beheert de inzet voor grote accounts, waarbij de expertise op het gebied van IT-activiteiten, netwerken en beveiliging wordt verbeterd.

“Het doet ons plezier om de belangrijke resultaten van Metastore te erkennen op het gebied van de uitbreiding van onze aanwezigheid onder de grote Europese ondernemingen,” aldus Federico De la Mora, Director, EMEA bij nCircle. “We zien uit naar de samenwerking met Metastore zodat we kunnen uitbreiden naar nieuwe verticale markten in de Benelux en andere regio’s.”

“Omdat we zijn gaan samenwerken met nCircle, is ons beveiligingsbedrijf geleidelijk gegroeid op belangrijke markten,” aldus Leo van Dongen, Managing Director van Metastore. “De afgelopen maanden hebben we ons verkoopteam uitgebreid in overeenstemming met ons vertrouwen in de mogelijkheden van onze beveiligingsmarkt.”

De EMEA Partner of the Year award erkent partners die zich inzetten voor nCircle als vooraanstaand product in hun beveiligingsportefeuilles en, daardoor, rechtstreeks hebben bijgedragen aan de zakelijke groei van nCircle. De prijs onderstreept ook het commitment van nCircle aan hun channel business model in heel Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Over Metastore

Met 15 jaar ervaring in het vertegenwoordigen van IT-software-oplossingen in de Benelux en de Franse markt, wordt Metastore erkend als een van de belangrijkste spelers. Hun ervaring en expertise wordt weerspiegeld in meer dan 150 grote internationale klantenaccounts. De hoofdvestiging van de groep is in Antwerpen, België, en het bedrijf levert ook diensten vanuit hun kantoren in Amsterdam, Tilburg, Parijs en Luxemburg.

Over nCircle

nCircle is de meest vooraanstaande leverancier van geautomatiseerde beveiligings- en compliance auditing oplossingen. Meer dan 4500 ondernemingen, overheidsinstanties en dienstverleners over de hele wereld vertrouwen op de proactieve oplossingen van nCircle voor het beheren en verminderen van het veiligheidsrisico en het bereiken van compliance op hun netwerken. nCircle heeft talrijke prijzen gewonnen voor leiderschap op het gebied van groei, innovatie, klanttevredenheid en technologie. nCircle heeft haar hoofdvestiging in San Francisco, Californië (VS), met regionale kantoren over de gehele Verenigde Staten en in Londen en Toronto. Aanvullende informatie over nCircle is beschikbaar op www.ncircle.com.

nCircle is een geregistreerd handelsmerk van nCircle Network Security, Inc. Alle andere geregistreerde en niet-geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Shev Rush PR | SRPR
Shelley Boose, 408.398.6987

shelley@shevrushpr.com

Deel: ' nCircle Metastore is EMEA Partner of the Year '


Lees ook