Abilitec branchewinnaar 2015 in technische detachering & consultancy


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160119 -- Abilitec is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de technische detachering- & consultancy. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een vooraanstaande onderneming met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Abilitec geldt als een van de leidende bedrijven in haar branche en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Abilitec  is een ambitieuze en kwaliteit gedreven organisatie gefocust op de disciplines bouwkunde, civiele techniek, elektrotechniek en werktuigbouw. Met ruim 125 technische vakspecialisten in eigen dienst en een actief netwerk van vele honderden zelfstandige professionals geeft zij sturing aan de diverse vraagstukken van opdrachtgevers in heel Nederland. Abilitec werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder  aannemers, gemeenten en overheidsinstanties, projectontwikkelaars, vastgoedgoedbedrijven, woningcorporaties en architectenbureaus. Het bedrijf onderscheidt zich vooral door haar grote inhoudelijke kennis van de diverse technische sectoren, waardoor zij in staat is steeds een uitstekende verbinding te bewerkstelligen.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Abilitec een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Abilitec, want het team is continu bezig haar diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de opdrachtgevers. Een up-to-date CRM-systeem, een digitale backoffice voor alle medewerkers, CV-monitoring en optimale inzet van social media bij werving en communicatieactiviteiten tonen aan dat innovatie ook binnen de interne organisatie hoog op de agenda staat. In de toekomst denkt Abilitec ook aan het aanbieden van ingenieursdiensten en tenderteams binnen de consultancytak.’

Sterke vertrouwensrelaties

Abilitec ziet zichzelf als een partner die samen met haar opdrachtgevers vorm en inhoud geeft aan de gewenste vooruitgang. De onderneming zet in op sterke vertrouwensrelaties, gebaseerd op verstand van zaken en aandacht voor duurzame relaties. ‘Abilitec gaat niet voor quick wins, maar focust op een goede verbinding met elkaar. Open en oprecht, met interesse en aandacht voor wat er speelt. Alles wat Abilitec haar opdrachtgevers biedt, staat in dit teken’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De betrokkenheid bij opdrachtgevers wordt steeds intensiever en meer divers van aard. De rol aan de zijde van de opdrachtgevers is ook aan het veranderen. Zij investeren minder in eigen kennis en zijn meer geneigd alles wat met de projecten te maken heeft uit te besteden. Abilitec wordt dan ook veel betrokken bij tenders, controles, management, bestekken, budgetverantwoordelijkheid; kortom, bij de totale projectuitvoering, van begin tot einde. De onderneming valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die zij in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Abilitec uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor. Een mooi bedrijf en de terechte branchewinnaar!’

Meer informatie: https://www.abilitec.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur.


Deel: ' Abilitec branchewinnaar 2015 in technische detachering & consultancy '
Lees ook