NewLevel gaat strategische samenwerking aan met Britse opleider QA-IQ


Toetreding tot QA-IQ `Global Reach Program' logische stap naar versteviging marktpositie

HEDEL, 20080715 -- NewLevel, de grootste Novell opleider in de Benelux, is een strategisch samenwerkingsverband aangegaan met QA-IQ, de grootste IT opleider in Engeland. Het Britse QA-IQ is marktleider in technische training met een opleidingsportfolio van ruim 800 trainingen en ontvangt jaarlijks 90.000 cursisten in n van haar 20 trainingslocaties in Engeland. Daarnaast heeft QA-IQ een wereldwijd netwerk van toonaangevende IT opleiders.

NewLevel dat onlangs werd overgenomen door Twice Group, gaat onderdeel uitmaken van het QA-IQ `Global Reach Program'. Marcel van den Berg, directeur NewLevel en Twice Group, licht de samenwerking toe: "De toetreding van NewLevel tot het QA-IQ `Global Reach Program' is een logische stap in het uitbreiden van onze opleidingsactiviteiten en het verstevigen van onze marktpositie."
Zowel QA-IQ als NewLevel zijn trots op het behaalde resultaat en zien de samenwerking positief tegemoet. "Wij zijn trots dat QA-IQ ervoor gekozen heeft om voor haar Nederlandse klanten de samenwerking met NewLevel aan te gaan. Niet alleen ondersteunt het de strategie van de Twice Group om de grootste opleider in Nederland te zijn, ook toont het aan dat NewLevel het meest complete opleiding- en dienstenportfolio heeft dat aansluit op de wensen en behoeften van internationale klanten van QA-IQ in Nederland, aldus Van den Berg."

Het samenwerkingsverband tussen beide organisaties is mede tot stand gekomen op basis van strategie van opleiden dat zich uit in de overlap in diensten waaronder Open Rooster trainingen, maatwerk en de Learning consultancy diensten, en sluit naadloos aan op het `Global Reach Program' van QA-IQ.
Het `Global Reach Program' geeft klanten van QA-IQ wereldwijd toegang tot een groot portofolio aan training en diensten in diverse regio's. Door het aangaan van partnerships met vooraanstaande opleidingsinstituten op diverse strategische locaties, onder andere in India, Verenigde Staten, China, Singapore, Australi, Nieuw-Zeeland en Nederland, draagt QA-IQ bij aan de wereldwijde ontwikkeling van de professional.

Over NewLevel
NewLevel maakt sinds 2008 onderdeel uit van de Twice Group en is sinds 1990 actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt. NewLevel is Microsoft Gold Partner, Novell Platinum Training Partner, Microsoft Partner for Learning Solutions en een IITT gecertificeerd opleidingsinstituut. Naast het verzorgen van ICT-opleidingen levert NewLevel ondermeer Learning consultancy, Projectmanagement bij maatwerkprojecten, Assesments en intakes voor ICT-afdelingen, Career Development, Examens en Training on the job bij migratie- of installatietrajecten.

De Twice Group is d partner op het gebied van opleiding en ontwikkeling voor de top 500 van bedrijven in Nederland. De onderneming bestaat uit de werkmaatschappijen Twice IT Training, Twice Interaction, Twice Services, NewLevel en Eurolinguist. De opleidingsactiviteiten van de Twice Group werden gestart in 1992. Het hoofdkantoor is gevestigd in Driebergen met nevenvestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen en Zoetermeer.

Voor meer informatie over NewLevel: www.newlevel.nl
Voor meer informatie over Twice Group: www.twice.nl

Over QA-IQ
QA-IQ is de grootste IT-opleider in Engeland en Europees leider in het leveren van professional skills, project management, persoonlijke ontwikkeling en management training. Met een portfolio van meer dan 800 trainingen, met 20 opleidingslocaties in heel Engeland en een wereldwijd netwerk, levert QA-IQ jaarlijks aan meer dan 90.000 cursisten training. De klanten van QA-IQ profiteren van een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige opleidingsdiensten dat hen in staat stelt om hun business doelstellingen te behalen. QA-IQ is Microsoft Gold Partner, Microsoft Partner for Learning Solutions, Novell Platinum Training Partner en is een IITT gecertificeerd opleidingsinstituut.Noot voor redacties:

Deel: ' NewLevel gaat strategische samenwerking aan met Britse opleider QA-IQ '
Lees ook