Tangoe benoemt Larry Velez als General Manager voor controle van Europese activiteiten

Ex-Microsoft directeur zal voortdurende operatieve bedrijfsuitbreiding leiden

ORANGE, Conn.--(BUSINESS WIRE)-- 20100614 --

Tangoe, Inc., toonaangevend leverancier van bedrijfscommunicatie-levenscyclussoftware wereldwijd, heeft aangekondigd dat het de Heer Larry D. Velez als General Manager heeft benoemd voor het leiden van de voortdurende internationale expansie die het bedrijf in Europa doormaakt. Velez zal vanuit Amsterdam, Nederland, verantwoordelijk zijn voor de regionale activiteiten en de groeiende bedrijfsontwikkeling, waarbij hij zich zal richten op een markt die steeds meer een wereldwijde, geunificeerde benadering voor vast en mobiel communicatie- levenscyclusbeheer vereist.

“Met meer dan twintig jaar specialisatie in telecomdiensten, communicatielevenscyclusbeheer en communicatie-infrastructuurontwikkeling, brengt Larry Tangoe een duidelijk en volledig begrip van de Europese ondernemingstelecommarkt,” verklaarde Al Subbloie, president en CEO van Tangoe. “Het holistische beheer van communicatiekapitaal en kosten is nog altijd een topprioriteit voor internationale ondernemingen. Wij zijn erg enthousiast om Larry als lid van het Tangoeteam te kunnen verwelkomen. Zijn technologische expertise en zakenervaring zullen een kernrol spelen als onder zijn leiding Tangoe in steeds grotere mate op de Europese markt aanwezig zal zijn.”

“De vluchtige economie, gecombineerd met de opkomende complexiteit van het mobiele ondernemingslandschap, vormen voor de Europese en wereldwijde ondernemingen een uitdaging voor het streven naar een naadloos beheer van communicatiekapitaal en uitgaven,” aldus Larry Velez. “Tangoe’s technologie, expertise en aanwezigheid wereldwijd plaatsen de onderneming in een perfecte positie om aan deze uitdagingen tegemoet te komen. Ik kijk ernaar uit om de uitbreiding van de bedrijfsoplossingenportfolio verder door de Europese zakengemeenschap te kunnen leiden.”

Velez komt bij Tangoe vanuit Microsoft, waaar hij zaken heeft opgezet en de expansie van zowel directe activiteiten als partnerecosystemen door Europa heeft geleid voor het verkrijgen van een vroeg marktaandeel in de opkomende markten van Unified Communications en Software als een Service (aka Microsoft Online Services). Onder zijn leiding zag een Westeuropees team haar verkoopcijfers van Microsoft Online Services in opeenvolgende jaren verdubbelen. Velez heeft in veel klantensegmenten en industrieën gewerkt en activiteiten met verschillende Europese marketing-, partner- en verkoopteams ontwikkeld voor het creëren van vraag, en waar hij zakelijke verbintenissen is aangegaan en een solide klantenbestand heeft opgebouwd. De door hem behaalde successen bij het stimuleren van de verkoop en zakenexcellentie in de Europese regio zijn door Microsoft erkend.

Alvorens bij Microsoft te komen, was Velez zes jaar lang industrieel analist bij Forrester Research en META Group (nu volledige dochteronderneming van Gartner Group), waar hij zich richtte op de ontwikkeling en sourcing van netwerk-en communicatie-infrastructuur voor grote Europese firma's. Zijn onderzoeksgebieden omvatten wereldwijde netwerken, communicatietoepassingen en infrastructuurontwikkeling.

Velez heeft een Master of Science in Computerwetenschappen aan de Polytechnic University, NY, en een Bachelor of Engineering als electrisch ingenieur aan het Stevens Institute of Technology, NY.

Over Tangoe

Tangoe is toonaangevend leverancier van globale communicatielevenscyclusbeheersoftware en verwante diensten. Tangoe’s oplossing behelst de gehele vaste en mobiele communicatielevenscyclus waaronder contract sourcing, kapitaalaanwerving, dienstenverlening, declaratieverwerking, kostentoewijzing, betaling van rekeningen, beleidsondersteuning, gebruiksbeheer, inventariscontrole en legaatafhandeling.

Extra informatie over Tangoe vindt u op www.tangoe.com. Tangoe is een geregistreerd handelsmerk van Tangoe, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Tangoe Contact:
PAN Communications, Inc.
Kristin Conforti, 1-978-474-1900

tangoe@pancomm.com

Deel: ' Larry Velez General Manager Europese activiteiten van Tangoe '


Lees ook