Spinnaker Support breidt uit in Europa als gevolg van groeiende vraag naar JD Edwards third-party ondersteuningsdiensten

Craig Crowhurst bij Spinnaker Support benoemd als VP of Sales for Europe

DENVER--(BUSINESS WIRE)-- 20100617 --

Spinnaker Support, marktleider op het gebied van third-party ondersteuningsdiensten voor Oracle Corporation’s (NASDAQ:ORCL) JD Edwards software, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Craig Crowhurst als Vice President of Sales for Europe.

Spinnaker Support is al enige tijd actief in Europa en bedient een scala van klanten vanuit hun kantoor in Londen. De benoeming van Crowhurst als lid van het verkoopteam zal de aanwezigheid van Spinnaker Support over geheel Europa helpen uitbreiden en de groeiende vraag naar hun JD Edwards third-party ondersteuningssoftware op deze markt helpen beheren.

Crowhurst heeft meer dan 25 jaar werkervaring in de IT-branche, waarbij een groot deel van zijn loopbaan was gericht op de JD Edwards markt. Craig’s meest recente functies waren bij Whitehouse Consultants Limited, een partner van Oracle Platinum Level, en JD Edwards UK Limited, waar hij betrokken was bij zowel de bedrijfsontwikkeling als partnerdiensten. De heer Crowhurst zei het volgende: “Ik ben er blij mee dat ik bij Spinnaker Support aan de slag ga. De organisatie heeft de beste reputatie in de branche op het gebied van topkwaliteit proactieve ondersteuningsdiensten die worden geboden voor een fractie van de kosten die traditionele providers rekenen. Ik vind het geweldig om achter dit merk en deze diensten te gaan staan en te helpen bij het uitbreiden van hun aanwezigheid in Europa.”

“De toevoeging van Craig aan onze Europese praktijk ondersteunt onze wereldwijde groeistrategieën. Nu de economie een uitdaging blijft, vooral in Europa, worden bedrijven gewiekster in de manier waarop zij hun geld voor ondersteuning uitgeven. Daarom zien we een stijgende vraag naar de dienstverlening van Spinnaker Support in Europa. Craig zal ons helpen aan deze vraag te voldoen”, aldus Matt Stava, CEO en Managing Principal bij Spinnaker Support. “Onze ondersteuningsactiviteiten zijn het afgelopen jaar verdubbeld en we verwachten een nog sterkere potentiële groei op de Europese markt.”

Over Spinnaker Support

Als marktleider op het gebied van JD Edwards third-party ondersteunings- en adviesdiensten helpt Spinnaker Support JD Edwards gebruikers hun ERP software-investeringen te maximaliseren. Of u nu de levensduur van uw software wilt verlengen via onze robuuste adviesdiensten of op kosteneffectieve wijze uw huidige software-omgeving wilt onderhouden via onze gepersonaliseerde, proactieve ondersteunings-/onderhoudsmodel, wij hebben een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Spinnaker Support diensten worden wereldwijd geleverd door de technisch meest ervaren medewerkers op de markt. Bijna 100 klanten uit alle branches hebben Spinnaker Support gekozen als de leverancier van hun keus. De diensten van Spinnaker Support zijn over de hele wereld leverbaar via kantoren in Denver, Singapore en Londen. Bezoek voor meer informatie over Spinnaker Support www.spinnakersupport.com of bel +1-877-476-0576.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Spinnaker Support
Staci McKee, +1-720-457-5440

smckee@spinnakermgmt.com

Deel: ' Spinnaker Support naar Europa door vraag naar ondersteuning JD Edwards '


Lees ook