HER Opleidingen is voor vijfde keer de beste opleider van Nederland


Categorieën: Arbo & Veiligheid, Inkoop & Logistiek, Bouw & Techniek

AMERSFOORT, 20171218 -- Net als voorgaande jaren is het HER Opleidingen gelukt om wederom de beste te zijn de verkiezing van de Beste Opleider van Nederland. Naast dat HER Opleidingen groepswinnaar is in de categorieën Arbo & Veiligheid, Inkoop & Logistiek en Bouw, Techniek en Industrie is HER Opleidingen ook verkozen tot Beste Opleider van Nederland 2017.

Het is fantastisch om met ons team deze waardering te mogen ontvangen. Al vanaf 2013 doen wij mee en na vijf goede jaren hebben we met z’n alle de hoofdprijs verdient. Mede door onze inzet, service en kwaliteit worden wij zeer goed beoordeeld door onze opdrachtgevers en cursisten.
Door onze aanpak zien bedrijven de verschillen tussen de opleiders en kiezen dan ook HER Opleidingen als hun favoriet. Wij zien geen reden om onze samenwerking te stoppen. Alles verloopt flexibel en onze werknemers zijn zeer te spreken over de docenten” aldus een van de opdrachtgevers van HER Opleidingen.“

Voor het vijfde jaar op een rij werd De Beste Opleider van Nederland (BOVNL) door Springest georganiseerd. Ruben Timmerman, oprichter van Springest vertelt:   “Alle 5.200 aanbieders proberen op Springest ‘De Beste Opleider van Nederland’ te worden. Ieder jaar wordt de concurrentie groter. Daarom ben ik trots op ons platform – onze gebruikers geven hun cijfer naar aanleiding van hun ervaring. De eindcalculaties hiervan bepalen de winnaar. Deze datagedreven aanpak zorgt een eerlijke en transparante opleidingsmarkt, in Nederland en daar voorbij. Data liegt niet – de 130 opleiders die op 7 december aanwezig waren, zijn ook écht de besten van Nederland. Iets om ontzettend trots op te zijn.”

[HER Opleidingen is voor vijfde keer de beste opleider van Nederland]Deel: ' HER Opleidingen is voor vijfde keer de beste opleider van Nederland '
Lees ook