ICT Vacature platform start partnership met icttrainingen


Een ideale win-win-win samenwerking

EINDHOVEN, 20140610 -- Continue leren is voor ICT Professionals de normaalste zaak van de wereld. Voor ICT professionals op zoek naar een nieuwe baan of opdracht is kennis helemaal een belangrijk onderdeel in hun ‘gereedschapskist’. Daarom hebben icttrainingen.nl en kloutwork.nl de handen ineen geslagen. Elke maand wordt door icttrainingen een trainingsvoucher uitgereikt ter waarde van €400,-. Elke ICT professional ingeschreven bij Kloutwork.nl komt hiervoor in aanmerking en hoeft hier verder niets voor te doen.

De eigenaren Marcel Teunissen (kloutwork.nl) en Patrick Kieviet (icttrainingen.nl) onderstrepen hiermee het belang dat ze hechten aan kwaliteit en vernieuwing.

Win-win-win
Deze manier van samenwerking past helemaal in de huidige tijdsgeest volgens Teunissen, met nieuwe vormen van samenwerken. Samenwerking gebaseerd op gelijkwaardigheid waarbij zowel de kansen als de risico’s in balans zijn. Nu krijgt icttrainingen meer exposure bij haar doelgroep terwijl Kloutwork het nog aantrekkelijker maakt voor ICT professionals om zich bij Kloutwork.nl in te schrijven. De werkzoekende ICT professional is helemaal spekkoper omdat hij of zij beter vindbaar is door werkgevers én maandelijks kans maakt op een gratis training. 

Vernieuwend
Zowel Kloutwork als icttrainingen werken via de ‘cloud’ en zijn vernieuwend op hun eigen gebied. Icttrainingen biedt een breed scala van ruim 300 ICT trainingen die geheel ‘online’ gevolgd kunnen worden, 24 uur per dag overal ter wereld aldus Kieviet. Kloutwork.nl biedt ICT professionals en werkgevers een platform waarbij een combinatie wordt gebruikt van een moderne website gekoppeld aan LinkedIn groepen van ICT professionals in Nederland met in totaal ruim 45.000 ICT professionals. 

Profiel Professionals op Kloutwork.nl
Alle ingeschreven kandidaten zijn ICT professionals en in Nederland beschikbaar. Van projectmanagers, beheerders, ontwikkelaars tot internet specialisten en consultants. 

Over Kloutwork
Kloutwork is een ICT-vacature platform voor professionals in de ICT. Zowel ICT vacatures als ICT opdrachten worden hier aangeboden door directe werkgevers. Kloutwork is uitsluitend ICT gerelateerd en eigenaar van Linkedin groepen met meer dan 45.000 aangesloten ICT Professionals in Nederland.

Over Icttrainingen.nl
Icttrainingen.nl is een online leerconcept voor de moderne IT professional en eindgebruiker. De trainingen worden volledig online gevolgd. Via het leerconcept leert men op het moment waarop het fe student en/of de organisatie het beste uitkomt.


Deel: ' ICT Vacature platform start partnership met icttrainingen '
Lees ook