Agrifoodcareer groeit in 2009


BODEGRAVEN, 20100125 -- Werving- en selectiebureau Agrifoodcareer heeft 2009 wederom met groei afgesloten. Directeur Ren Vreeswijk geeft aan dat zijn bedrijf niet te lijden heeft onder de economische crisis. "De sector is stabiel, de groei van ons bedrijf is organisch en wordt vooral verkregen door individuele benadering en een persoonlijke werkwijze. Wel bijzonder is het aantal reacties op vacatures van werkzoekenden die niet uit de sector komen. Dat geeft aan dat de kandidatenmarkt in zijn algemeenheid wel veranderd is."

Agrifoodcareer is de specialist voor kandidaten op de arbeidsmarkt voor een carrire in de Agri en Food sector. Het gros van de bemiddelingen betreft een nieuwe baan voor mensen die ervaring hebben in de sector. Enerzijds zoeken zij een nieuwe uitdaging op basis van persoonlijke drijfveren. Anderzijds zijn er kandidaten die door veranderingen bij werkgevers zoals fusies, overnames of reorganisaties zich gedwongen zien een andere baan te zoeken. Daarnaast zijn er bemiddelingen voor starters op de arbeidsmarkt met de opleiding HAS of MAS. Tot slot omvat de portefeuille bemiddelingen van mensen die uit een andere branche overstappen.

Voor de middenlange en lange termijn verwacht Ren Vreeswijk ook mensen te moeten werven voor compleet nieuwe functies. "Er zijn ontwikkelingen in de markt waarbij organisaties nieuwe paden inslaan. Denk daarbij aan de aandacht voor duurzaamheid en samenwerking tussen verschillende branches. Ook andere ontwikkelingen zoals fusies en overnames zijn niet uit te sluiten. Ook dat kan de arbeidsmarkt verder in beweging houden."

Kandidaten die een nieuwe baan zoeken in Agri of Food kunnen zich op de website www.agrifoodcareer.com online inschrijven. Op het moment dat een match met een vacature waarschijnlijk lijkt, neemt Agrifoodcareer contact op met de kandidaat voor een zorgvuldige intakeprocedure. Alleen als een kandidaat echt past bij een organisatie en functie zal Agrifoodcareer de bemiddeling bij een organisatie voorstellen. Op deze manier wordt de kwaliteit van bemiddeling gewaarborgd.

Agrifoodcareer


Deel: ' Agrifoodcareer groeit in 2009 '
Lees ook