HR Experts Cubiks en Cloudwatch visualiseren Assessment Data


UTRECHT, 20160225 -- Internationaal HR adviesbureau Cubiks is de samenwerking aangegaan met HR expert Cloudwatch om interactieve en inzichtelijke dashboards te ontwikkelen voor haar klanten. Hiermee krijgen Cubiks klanten een helder en inzichtelijk beeld van zowel de aantallen (kwantitatief) als de resultaten (kwalitatief) van de uitgevoerde en afgenomen assessments.

Smart assessments, smart reporting
Het maken van de juiste beslissingen vereist betrouwbare data. Met adequate systemen, hebben HR professionals een grote hoeveelheid HR data tot hun beschikking. Het is aan de HR professional van vandaag om data en kennis te combineren om te komen tot een doordacht en effectief HR beleid.

Het dashboard van Cloudwatch helpt de HR professional van vandaag om keuzes en beleid te bepalen. Met het gebruikersvriendelijke, toegankelijke en uitgebreide platform, is het maken van beslissingen een stuk aangenamer. Visualiseer en analyseer met gemak je assessment data, in een overzichtelijk platform.

Quote Cubiks
“De samenwerking met Cloudwatch stelt ons in staat om een volgende stap te maken in het visualiseren en analyseren van de assessment data van onze klanten. De Cloudwatch module geeft klanten inzicht in en grip op hun assessmentprocessen. Deze (stuur)informatie maakt dat ze meer  uit de assessments kunnen halen en  biedt een perfecte basis voor het toepassen van Analytics”, aldus Jouko van Aggelen, Partner en Country Manager Cubiks Nederland. ”

Over Cloudwatch
Cloudwatch maakt uw investeringen in digitalisering van HR rendabel door het beste uit uw HR-technologie te halen. Wij zijn een team van HRIT specialisten die geloven dat de gebruikerservaring van HR Experts en de ondersteuning die hun geleverd wordt de sleutel is tot succesvolle inzet van IT binnen het HR domein.

Wij zijn geen IT-ers, maar HR experts die HR expertise zoals Learning & Development, Performance Management en Recruitment samen weten te brengen met technologie.

Wij leveren dan ook de best mogelijke support, systeem implementaties en HR dashboards en doen er altijd alles aan om verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Voor meer informatie, bezoek onze website op www.cloudwatch.nl.

Over Cubiks
Cubiks is een internationaal assessment en development adviesbureau met een uitgebreide portfolio van live online assessment oplossingen.  In nauwe samenwerking met onze internationale klantenportfolio stroomlijnen wij HR processen en besluiten met als doel het maximaal laten renderen van de talenten van mensen,

Bezoek onze website op www.cubiks.nl


Deel: ' HR Experts Cubiks en Cloudwatch visualiseren Assessment Data '
Lees ook