Nieuwste internettechnologie voor het ontwikkelen van medewerkers


RightSelect.com Human Development Systems ontwikkelt dynamische volgsystemen om teams en medewerkers te beoordelen en ontwikkelen

ZALTBOMMEL, 20080221 -- Directeur Sebastiaan Peek MSc. (29) heeft nu al meer opdrachten dan medewerkers in het korte bestaan van dit jonge bedrijf. Onlangs sloot dit Zaltbommelse bedrijf een contract met Nutricia voor het online volgen en beoordelen van leidinggevenden. RightSelect.com produceert hardware en software ten behoeve van ontwikkel, volg- en testsystemen. Wij bouwen systemen om gedrag te verbeteren". Peek hierover: "Ik spreek veel HR managers die zeggen dat op deze manier de `zachte kant' eindelijk `hard' wordt gemaakt. De medewerker zal meer controle en sturing ervaren, maar het levert de organisatie en dus ook de medewerker uiteindelijk veel efficiency en ontwikkelmogelijkheden op.

RightSelect.com heeft haar resultaat en ontwikkelsystemen uitgerust met unieke `active-triggers'. Dit zijn mail of sms herinneringen die de gebruiker of leidinggevende er regelmatig aan herinneren om te werken aan de persoonlijke ontwikkeling of projecten.

Voorbeelden van systemen die RightSelect.com bouwt zijn:
- Resultaat en ontwikkelingsystemen (beoordelen, functioneren, pop) met active-trigger(TM)
- Project volg systemen met active-trigger(TM)
- Persoonlijke Gedrags Analyse (PGA) en Functie analyse
- Online analyse en ontwikkelinstrumenten
- Selectie en assessment instrumenten
- HR dashboards

RightSelect.com werkt op dit moment met 12 mensen, voornamelijk webdevelopers en een salesteam en is naarstig op zoek naar programmeurs vanwege haar sterke internetionaal georienteerde groei.


Deel: ' Nieuwste internettechnologie voor het ontwikkelen van medewerkers '
Lees ook