Rob Dekker algemeen directeur van Polteq


AMERSFOORT, 20091214 -- Per 1 december 2009 is Rob Dekker aangesteld als algemeen directeur van Polteq IT services BV. Dekker was tot voor kort Chief Sales Officer bij Sogeti Nederland BV. Polteq is nu 100 medewerkers groot. Dekker is aangetrokken om de volgende stap in de ontwikkeling te realiseren. De komende jaren wordt een groei voorzien tot ca. 250 medewerkers. Martin Pol, oprichter van Polteq, gaat zich meer toeleggen op R&D en marketing.

Dekker en Pol kennen elkaar uit een eerdere samenwerking. In de periode 1993 - 1999 waren zij samen verantwoordelijk voor de divisie Software Control binnen Sogeti Nederland BV. Onder hun verantwoordelijkheid zijn TMap en TPI ontwikkeld en door de markt geaccepteerd als de marktstandaard voor respectievelijk gestructureerd testen en testproces verbetering.

Polteq is met haar 100 medewerkers het grootste 100% in software testen gespecialiseerde bedrijf in Nederland. Naast detachering van testengineers en testmanagers en het uitvoeren van testprojecten bij opdrachtgevers, levert Polteq een scala aan testdiensten. Bijvoorbeeld op het gebied van de verbetering van testprocessen, het inrichten van testorganisaties of het managen van testoutsourcing.

Daarnaast biedt Polteq verschillende testtrainingen en testopleidingen aan die gericht zijn op het behalen van een internationaal of nationaal erkend certificaat.


Deel: ' Rob Dekker algemeen directeur van Polteq '
Lees ook